Δεν έρχεται στις Σέρρες η Σπάρτη; Ομαδική προσφυγή από τους παίκτες…

Δεν έρχεται στις Σέρρες η Σπάρτη; Ομαδική προσφυγή από τους παίκτες...

Στα χαρτιά είναι πολύ πιθανό να πάρει το ματς με την Σπάρτη ο Πανσερραϊκός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του “SSN” που επιβεβαιώνονται και από παίκτες της ομάδας της Λακωνίας, πάρθηκε απόφαση να μην κάνουν το ταξίδι ως τις Σέρρες προκειμένου να αγωνιστούν στο ματς της Κυριακής μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τη μη τήρηση των υποσχέσεων όσον αφορά τις πληρωμές.

 

Μάλιστα οι παίκτες φαίνεται πως πήραν την απόφαση να καταθέσουν και ομαδική προσφυγή προκειμένου να διεκδικήσουν τα χρήματα τους και οι εξελίξεις έρχονται η μία μετά την άλλη. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα εφόσον δεν παρουσιαστεί στο γήπεδο θα μηδενιστεί σε αυτό το παιχνίδι, θα της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και αν γίνει αυτό τρεις φορές τότε θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα!

 

Πάντως αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν και δεν υπάρξει κάποια αλλαγή πλεύσης την τελευταία στιγμή, ο Πανσερραϊκός θα πάρει δεύτερο σερί ματς στα χαρτιά και πολύ πιθανόν να γίνει κάτι ανάλογο και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr