Δεληγιάννης: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με την Προσοτσάνη”

Δεληγιάννης: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με την Προσοτσάνη"

Το εμπόδιο του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης καλείται να ξεπεράσει τη Κυριακή ο Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ. Η ομάδα του νομού Δράμας έχει χαράξει αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και παρουσιάζεται πολύ μαχητική στο γήπεδό της. Οι «πράσινοι» έχουν το πρώτο λόγο για τη κατάκτηση της νίκης, αρκεί να μη πάρουν το παιχνίδι αψήφιστα.

Χορτομάρης Στέλιος, Χορτομάρης Γιώργος και Γιαννούλης δεν θα συμπεριληφθούν στην απόστολη του «τριφυλλιού» για την αναμέτρηση της Κυριακής. Πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση ο Σταμπουλής, ενώ Κούτσας και Στόικος είναι αμφίβολοι.

Για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Προσοτσάνη ο καλαθοσφαιριστής του Ζενίθ 88.8 Α.Ο.Σ., Παναγιώτης Δεληγιάννης δήλωσε τα εξής: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ειδάλλως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο σε περίπτωση που εμφανισθούμε χαλαροί και υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας. Πρέπει να κάνουμε όσα δουλεύουμε στη προπόνηση. Δεν γνωρίζω πολύ καλά τη Προσοτσάνη, αλλά εάν εμείς είμαστε σοβαροί τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr