Δεδομένο φαίνεται το πρώτο -3 για τον Πανσερραϊκό!

Δεδομένο φαίνεται το πρώτο -3 για τον Πανσερραϊκό!

Διάστημα διαδικασίας επιτήρησης διένυσαν οι ομάδες της Football League, αλλά επτά εξ αυτών, μεταξύ των οποίων και ο Πανσερραϊκός, «κόπηκαν» από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης. Δόθηκε, λοιπόν, προθεσμία τριών εργάσιμων για να κατατεθούν εφέσεις και να αποφευχθεί η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Εφέσεις, όμως δεν άσκησαν όλες! Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, οι ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Παναιγιάλειος και Σπάρτη δεν κατέθεσαν παράβολο για να εξεταστεί ο φάκελός τους από το δευτεροβάθμιο όργανο, οπότε τιμωρούνται με αφαίρεση τριών βαθμών, κάτι που θα επιφέρει αλλαγές στην βαθμολογία και θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τα “λιοντάρια” και τους Λάκωνες.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι η ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει ποιων ομάδων οι φάκελοι θα εξεταστούν σε δεύτερο βαθμό. Υπενθυμίζεται ότι ο Πανσερραϊκός δεν έχει καταφέρει να διευθετήσει το θέμα των τροφείων του Ντούσαν Στέβιτς, ο Παναιγιάλειος δεν έχει πετύχει διακανονισμό με τον Αρμάντο Γκούφα και οι Σπαρτιάτες
«κόπηκαν», γιατί, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, οι προσφυγές πληρώθηκαν απευθείας στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών και όχι μέσω του λογαριασμού της ομάδας.

Αντίθετα, το αποτέλεσμα των εφέσεών τους περιμένουν οι ΠΑΕ Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός και Απόλλων Λάρισας. Στελέχη τους, άλλωστε, τονίζουν ότι προσέφυγαν σε δεύτερο βαθμό για να δικαιωθούν. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει άμεσα το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, αν και δεδομένα θα υπάρξουν ανακατατάξεις στη βαθμολογία.

 

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr