Δεδομένη η συμμετοχή στην Football League! Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Δεδομένη η συμμετοχή στην Football League! Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η δήλωση συμμετοχής του Πανσερραϊκού στην Football League όπως διαμηνύουν οι διοικούντες της ομάδας, καθώς είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο βρέθηκαν τα απαραίτητα χρηματικά κεφάλαια που θα καλύψουν το μπάτζετ και τα έξοδα της ομάδας σε πρώτη φάση, προκειμένου αυτή, έστω και με περιορισμούς να στηθεί και να πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα οι ανακοινώσεις για το πως ακριβώς θα πορευτεί ο Πανσερραϊκός στην επόμενη του ημέρα αναμένονται την Παρασκευή, πιθανόν μετά το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής.

Το σημαντικό όπως και να έχει είναι ότι οι “κόκκινοι” κατάφεραν και ξεπέρασαν τον σκόπελο του οικειοθελούς υποβιβασμού που θα ήταν καταστροφικός και βρήκαν τις λύσεις για να διατηρήσουν την ομάδα ζωντανή στην κατηγορία. 

Βέβαια αν όλα γινόταν με μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα, η ομάδα πιθανόν να εξασφάλιζε και την αδειοδότηση της, ωστόσο με τα “αν” δεν μπορεί να πορευτεί πλέον ο Πανσερραϊκός και αντιθέτως πρέπει με ότι έχει να διαχειριστεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr