Δείχνει τις προθέσεις του το Ρούπελ με την ανακοίνωση του Νίκου Γεωργιανού !

Δείχνει τις προθέσεις του το Ρούπελ με την ανακοίνωση του Νίκου Γεωργιανού !

Το Ρούπελ έχει σκοπό και θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ήδη οι κινήσεις του βαδίζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μετά τις ανανεώσεις των Πεχλιβάνου,Παπαδόπουλου, η ομάδα του Σιδηροκάστρου ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή, αφού ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον 30χρονο καλαθοσφαιριστή, Νίκο Γεωργιανό που μέχρι πρότινος και επί σειρά ετών αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό.

Ο Νίκος Γεωργιανός είναι και τυπικά παίχτης του Ρούπελ, αφού οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία μετά από συνεχείς συζητήσεις το τελευταίο διάστημα. Ένας παίχτης που χαρακτηρίζεται για την ενέργεια του, την άμυνα του και την θέληση του έρχεται να δώσει σημαντικές λύσεις στις θέσεις “3” -“4”. Ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής που την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό και έχει πανηγυρίσει δυο ανόδους (2018-19 από ΕΚΑΣΑΜΑΘ-Γ’Εθνική) και (2019-2020 από Γ’Εθνική-Β’Εθνική) έρχεται για να δώσει το κάτι παραπάνω στην frontline της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού, αφού ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Νίκο Γεωργιανό.

Ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής (1.89, SF-F ) έρχεται στην ομάδα μας για να δώσει δύναμη,ενέργεια και θέληση κάτι που τον χαρακτηρίζει στην έως τώρα πορεία του. Έχοντας πανηγυρίσει δυο ανόδους με τον Πανσερραϊκό την τελευταία τριετία όντας βασικό μέλος του, είδε στο Ρούπελ την νέα πρόκληση και από την νέα χρονιά θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας.

Μίνι βιογραφικό

#Παιδικό Ικάρων
#Εφηβικό και Ανδρικό Πανσερραϊκού (ΕΚΑΣΑΜΑΘ-Γ’ΕΘΝΙΚΗ)

Καλώς ήρθε Νίκο ! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr