Δείτε τις προκηρύξεις πρωταθλήματος & Κυπέλλου για την Ε.Π.Σ.Σερρών

Δείτε τις προκηρύξεις πρωταθλήματος & Κυπέλλου για την Ε.Π.Σ.Σερρών

Aναρτήθηκαν στο επίσημο site της Ε.Π.Σ.Σερρών οι προκηρύξεις για τα πρωταθλήματα της σεζόν 2018-19, όπως και για το Κύπελλο χωρίς αλλαγές όσον αφορά τον μέχρι πρότινος τρόπο τέλεσης τους και χωρίς αλλαγές όσον αφορά τα παράβολα συμμετοχής σε κάθε μία από τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα:

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μέχρι 25-7-2018 Τετάρτη 12:00μμ το μεσημέρι

 

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μέχρι 13-8-2018 Δευτέρα 12:00μμ το μεσημέρι

 

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μέχρι 13-8-2018 Δευτέρα 12:00μμ το μεσημέρι

Η παραπάνω ημερομηνίες θα τηρηθούν αυστηρά και αμετάκλητα άρθρο 7 του ΚΑΠ

Τα σωματεία που μετέχουν στους αγώνες αυτού του πρωταθλήματος πρέπει να υποβάλουν στην ΕΠΣ Σερρών, έγγραφη δήλωση συμμετοχής. Με τη δήλωση συμμετοχής τα σωματεία αποδέχονται χωρίς επιφύλαξη το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της ΕΠΟ, τις διατάξεις του ΚΑΠ, τους όρους της προκήρυξης και τις διατάξεις των ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ της ΕΠΟ, της ΕΠΣ και τις εγκύκλιες διαταγές της ΕΠΟ και ΕΠΣ, διαφορετικά αποκλείονται του Πρωταθλήματος, με απόφαση του Δ.Σ της διοργανώτριας.

Ταυτόχρονα με τη Δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση της διοργανώτριας ή της ΕΠΟ, περί μη οφειλής, αλλιώς οι δηλώσεις δε θα γίνονται δεκτές.

Επίσης πρέπει να καταβληθεί στην Ένωση το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και η ετήσια συνδρομή των σωματείων προς την Ένωση για το έτος 2018.

Το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα για την περίοδο 2018-2019 έχει καθορισθεί με απόφαση του Δ.Σ της Ένωσης ως εξής:

Α΄ Ερασ/κή κατηγορία και στις δύο (2) υποκατηγορίες 200,00€ και Β΄ Ερασ/κή κατηγορία 200,00€.

Τα σωματεία που είναι σε αδράνεια και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα το δικαίωμα συμμετοχής είναι 50,00€ και η συνδρομή τους 150,00€.

Η ετήσια συνδρομή προς την Ένωση για το έτος 2018 έχει καθορισθεί με απόφαση του Δ.Σ σε 150,00€ για όλα τα σωματεία και πρέπει να καταβληθεί μαζί με το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Συγκεντρωτικά κάθε σωματείο τα ποσά που θα καταβάλλει είναι:

  • Επίλεκτη και Ανώτερη κατηγορία Πρωτάθλημα-κύπελλο και συνδρομή 400€.
  • Β΄κατηγορία Πρωτάθλημα-Κύπελλο και συνδρομή 400€, χωρίς κύπελλο 350€.
  • Σωματεία σε αδράνεια πρωτάθλημα-συνδρομή και κύπελλο 250€, χωρίς κύπελλο 200€.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ Προκήρυξη Πρωταθλήματος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ Προκήρυξη Κυπέλλου

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr