Δείτε πως είναι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου… (pics)

Δείτε πως είναι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου... (pics)

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται αυτή την στιγμή ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου Σερρών σχεδόν δύο μήνες μετά το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πανσερραϊκού και ενώ φυσιολογικά στα μέσα του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα σε Football League και Γ΄ Εθνική.

Η σύμβαση παραχώρησης του Δημοτικού γηπέδου στον Πανσερραϊκό που είχε την ευθύνη συντήρησης του αγωνιστικού χώρου έληξε στις 30/6 όπως μας ενημέρωσαν οι αρμόδιοι και έκτοτε το γήπεδο έχει αφεθεί στην μοίρα του, καθώς σε αντίθεση με προηγούμενα καλοκαίρια δεν υπάρχει καμία μέριμνα προκειμένου το χορτάρι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να φιλοξενήσει τους αγώνες των ομάδων.

Μάλιστα και η Ελπίς Σκουτάρεως προτίθεται να χρησιμοποιήσει ως έδρα το Δημοτικό γήπεδο στα ματς της Γ΄ Εθνικής, ωστόσο το μόνο σίγουρα είναι πως αν δεν αναλάβουν άμεσα δράση τότε το πιθανότερο είναι να παίζουν σε έναν αγωνιστικό χώρο… χωράφι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr