Δείπνο συσπείρωσης στην Βέροια ενόψει Πανσερραϊκού

Δείπνο συσπείρωσης στην Βέροια ενόψει Πανσερραϊκού

Με πρωτοβουλία της διοίκησης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροιας, πραγματοποιήθηκε χθες δείπνο συσπείρωσης, ανάμεσα στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, την διοίκηση αλλά και τους εργαζομένους στην ΠΑΕ, ενόψει του… τελικού με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο, 29 Μαΐου, κάνοντας παράλληλα και τον μέχρι τώρα απολογισμό της ομάδας της Ημαθείας.

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν είχαν χθες οι παίκτες της ομάδας της Βέροιας, καθώς η διοίκηση προέβη σε δείπνο μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά και των ανθρώπων της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροιας (δοίκηση, παράγοντες, τεχνικό – ιατρικό επιτελείο και εργαζόμενοι).

Το Σάββατο 29 Μαΐου η Βέροια υποδέχεται τον Πανσερραϊκό σε μια «μάχη» της 2ης αλλά και της 1ης θέσης της Football League του Βορείου Ομίλου, με τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, να έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν για το επερχόμενο παιχνίδι με τα «Λιοντάρια» που θα κρίνει εν πολλοίς την κατάσταση σχετικά με τις δύο πρώτες θέσεις. Παράλληλα, έκαναν και έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκαν και στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν εκ μέρους της διοίκησης οι Αχιλλέας Μπίκας, Κωσνταντίνος Μπίκας, Κυριάκος Τσαλουχίδης, ο Γενικός Διευθυντής Γιώτης Τσαλουχίδης, ο Γενικός Αρχηγός Θωμάς Τρούπκος, οι γιατροί της ομάδας Κώστας Καραγκιοζόπουλος, Νικόλαος Χαυτίκης, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι εργαζόμενοι σε αυτό.

Share