Δίψα απο το Σιδηρόκαστρο για το 2Χ2 κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα!!

Δίψα απο το Σιδηρόκαστρο για το 2Χ2 κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα!!

Είναι από τα παιχνίδια, που όλοι θέλουν να παρακολουθήσουν. Είναι ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής στο Σιδηρόκαστρο. Η ομάδα του Σάκη Καρυπίδη θα υποδεχθεί τους περσινούς πρωταθλητές Γ’Εθνικής, τον Απόλλων Παραλιμνίου θέλοντας να δείξει την δυναμική της έδρας και την καλή εικόνα που έχει ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της,καθώς νίκησε την 1η αγωνιστική το Κόσμιο και επιθυμεί να συνεχίσει έτσι,παρότι ξέρει ότι το έργο της θα είναι πάρα πολύ δύσκολο κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία ωστόσο ηττήθηκε την 1η αγωνιστική στην έδρα της από την Καβάλα.

σΟ Σάκης Καρυπίδης πλην του τραυματία Σπανίδη θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του με τον κόσμο να γίνεται ο 12ος παίχτης και πιο σημαντικός,ώστε να έρθει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr