Δίνει γάντια στο νεαρό Κιουτάχιαλη ο Ατρόμητος Βαλτοτοπίου!

Δίνει γάντια στο νεαρό Κιουτάχιαλη ο Ατρόμητος Βαλτοτοπίου!

Ο Ατρόμητος Βαλτοτοπίου πρωταγωνιστεί στον β΄ όμιλο της Β΄ Κατηγορίας όντας στην κορυφή με… αντεπίθεση το τελευταίο διάστημα του 2017 και παρότι έχει την καλύτερη άμυνα ενισχύεται σε αυτήν, καθώς δίνει γάντια στο νεαρό τερματοφύλακα Μιχάλη Κιουτάχιαλη(δεξιά στην φωτό, με τον τερματοφύλακα της Καμήλας Δ.Καρελή).

Ο 14χρονος κίπερ, προϊόν των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, με διετή παρουσία στην Μικτή της Ε.Π.Σ.Σερρών, το καλοκαίρι πήρε την πρώτη του μεταγραφή στην Serres 1800 κάνοντας μάλιστα και δύο συμμετοχές, ωστόσο οι συνθήκες πρωταθλητισμού δεν θα του έδιναν πολλά παιχνίδια, κάτι που θα βρει στη νέα του ομάδα.

Με τον Ατρόμητο Βαλτοτοπίου ευελπιστεί να πάρει ακόμη περισσότερα ματς, εμπειρίες και παραστάσεις και γιατί όχι να κερδίσει και την άνοδο για να κάνει ακόμη ένα βήμα στην καριέρα του που ξεκινάει.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr