Δίγκας & Μαργαρίτης οι πρώτες μεταγραφές στην Α.Ε Χρυσού!

Δίγκας & Μαργαρίτης οι πρώτες μεταγραφές στην Α.Ε Χρυσού!

Τις δύο πρώτες της μεταγραφές ανακοίνωσε η Α.Ε Χρυσού, η οποία έντυσε στα “ερυθρόλευκα” τους Κώστα Δίγκα και Κώστα Μαργαρίτη ενισχύοντας μεσαία γραμμή και την θέση Νο 1, με δύο ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει θετικά δείγματα γραφής.

Ο Δίγκας αγωνιζόταν επί σειρά ετών στον Θρακικό Άνω Μητρουσίου, με ένα διάλειμμα για τον Διαγόρα Δασοχωρίου, ενώ ο Μαργαρίτης, ο οποίος μάλιστα κατάγεται και από το Χρυσό έχει θητεύσει στις ομάδες Νέων του Πανσερραϊκού και της Δόξας Δράμας σε επίπεδο Football League.

Παράλληλα ήρθε το “αντίο” για τους Σάκη Δίνγκα, Κυριάκο Μπογιατζή και Δημήτρη Ζέττα που αποχαιρέτησαν την ομάδα, ενώ από την Πέμπτη αναμένονται οι ανανεώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι δύο πρώτες καλοκαιρινές μεταγραφές της ομάδας μας είναι γεγονός!  Με τη φανέλα της ΑΕΧ θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι Κώστας Δίγκας και Κώστας Μαργαρίτης, ενισχύοντάς μας στις θέσεις των επιθετικών και του τερματοφύλακα αντίστοιχα. Ο πρώτος αγωνίστηκε επί σειρά ετών στον Θρακικό Άνω Μητρουσίου, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος έχει μάλιστα και καταγωγή από το χωριό μας, αγωνίστηκε στις ομάδες Κ20 του Πανσερραϊκού και της Δόξα Δράμας. Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάνω απ’ όλα υγιείς, ελπίζουμε να ανταποκριθούν στις υψηλές μας προσδοκίες και γιατί όχι, να στεριώσουν εδώ και να γίνουν κομμάτι της ομάδας μας για αρκετά χρόνια.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους Κυριάκο Μπογιατζή, Σάκη Δίνγκα και Δημήτρη Ζέττα, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας μας. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην πετυχημένη σεζόν που είχαμε πέρυσι και οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά. Καλή τύχη παιδιά και εις το επανιδείν!
Σειρά αύριο παίρνουν οι ανακοινώσεις των ανανεώσεων”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr