Γ.Σ στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό με εκλογές και συγχωνεύσεις τμημάτων!

Γ.Σ στον Ερασιτέχνη Πανσερραϊκό με εκλογές και συγχωνεύσεις τμημάτων!

Κάλεσμα για την Γενική Συνέλευση της 12ης Ιουλίου εξέδωσε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός και μεταξύ άλλων στα θέματα είναι η εκλογή νέου Δ.Σ, ενώ ενδιαφέρον έχει και το κομμάτι βάση του οποίου κάποια τμήματα του συλλόγου θα συγχωνευτούν με τμήματα άλλων συλλόγων, στο όνομα φυσικά των “λιονταριών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τον νόμο 2725/99 άρθρο 5, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας άρθρο 8 περ Α και με την 168/4-7-18 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται τα μέλη του συλλόγου μας σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 12/7/18, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00, που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου μας , Κερκύρας 2, 1ος όροφος , αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων με τα παρακάτω θέματα:

Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής.

Λογοδοσία απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου.

Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη

Τροποποίηση καταστατικού

Μετάταξη δοκίμων μελών του συλλόγου σε τακτικά

Συγχωνεύσεις τμημάτων μας με άλλα τμήματα σωματείων της πόλης μας στο όνομα Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός.

Εκλογή 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τριών αναπληρωματικών. Εκλογή 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και δύο αναπληρωματικών.

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 8 περ Α, προσκλήσεις δεν θα σταλούν και αρκεί η δημοσίευση του παρόντος στον τύπο ή η ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας.

Για τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός

Εντολή Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος: Β. Χατζημιχαηλίδης

Ο Γ. Γραμματέας: Ζ. Γκράτζιος»

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr