Γ.Σ Σέρρες Vs Πανσερραϊκός … Η πιο σπουδαία μάχη κοντοζυγώνει !

Γ.Σ Σέρρες Vs Πανσερραϊκός ... Η πιο σπουδαία μάχη κοντοζυγώνει !

Ούτε ένα 24ωρο δεν απέμεινε για να ξέρουμε αν ο Πανσερραϊκός θα είναι η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’Εθνική, αν θα έχουμε παράταση στην στέψη ή αν ο Γυμναστικός θα κάνει την υπέρβαση (νίκη και διαφορά 22 πόντων !!!). Η άνοδος στην Γ’Εθνική είναι φέτος Σερραϊκή υπόθεση με τις δυο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες για άλλη μια φορά φέτος (5η),αλλά αυτή η μάχη είναι και η πιο καθοριστική.

Γεμάτο γήπεδο με τους πιο έμπειρους διαιτητές της κατηγορίας…

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν στις 17:00 το κλειστό της Ομόνοιας αναμένεται κατάμεστο με τις δυο ομάδες να θέλουν εξίσου το παιχνίδι. Σε τέτοιο παιχνίδι θα ήταν αδύνατο η ΕΚΑΣΑΜΑΘ να μην όριζε ότι καλύτερο διέθετε. Το δίδυμο Α1 Εθνικής Μπήτη-Ξενικάκη δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση.

Λευκά απουσιολόγια και για τους δυο προπονητές…

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ετοίμασαν τις ομάδες τους οι δυο προπονητές με τις προετοιμασίες των ομάδων να ολοκληρώνονται με χαλαρή προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής. Κανένας αθλητής δεν είναι διατεθειμένος να χάσει ένα τέτοιο παιχνίδι και όλοι θα δώσουν κανονικά το παρών.

Τα σενάρια…

3 είναι τα σενάρια όσον αφορά το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου.

  • Νίκη του Πανσερραϊκού και μαθηματική άνοδος στην Γ’Εθνική ανεξαρτήτως αποτελέσματος με τον Εθνικό την τελευταία αγωνιστική.
  • Νίκη του Γ.Σ Σερρών με διαφορά μικρότερη των 21 πόντων και εξασφάλιση της 2ης προνομιούχας (;;) θέσης. Σε αυτή την περίπτωση αν ο Γ.Σ Σερρών κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τον Αστέρα (εντός έδρας) και ο Πανσερραϊκός ηττηθεί από τον Εθνικό (εντός έδρας) οι “πράσινοι” ανεβαίνουν απευθείας κατηγορία.
  • Νίκη του Γ.Σ Σερρών με διαφορά μεγαλύτερη των 21 πόντων (το πιο δύσκολο σενάριο) και πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Πανσερραϊκό.

Η βαθμολογία σε 4 αγώνες.

1. Πανσερραϊκός  8  4-0

2. Γ.Σ Σέρρες  7   3-1

3. Αστέρας Καβ.  5   1-3

4. Εθνικός Αλεξ.  4   0-4

 

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr