Γ.Παπαδόπουλος: “Πρωταθλητισμό του χρόνου με την Κ.Καμήλα στην Επίλεκτη”!

Γ.Παπαδόπουλος: "Πρωταθλητισμό του χρόνου με την Κ.Καμήλα στην Επίλεκτη"!

 

Στην ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ μίλησε ο προπονητής που… σφράγισε την άνοδο της Δόξας Κάτω Καμήλας στην Επίλεκτη Κατηγορία Γιώργος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην πορεία προς την επιτυχία και έβγαλε είδηση, καθώς πέρα από το ότι ανέφερε πως κατά 90% θα είναι στον πάγκο και τη νέα χρονιά, ανέβασε ψηλά τον πήχη βάζοντας στόχο πρωταθλητισμού στην Επίλεκτη! Αναλυτικά είπε:

“Όταν μου έγινε η πρόταση πίστεψα ότι η ομάδα είχε τα εχέγγυα και την ποιότητα για να βγει. 1,5 μήνα την δούλεψα, ήταν καλή ομάδα, αλλά είχε και μειονεκτήματα. Δουλέψαμε τις αδυναμίες περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι, γιατί επιθετικά είχε ποιότητα και παίκτες που θα κάνουν το γκολ. Έπρεπε να υπάρχει μία αγωνιστική πειθαρχία και πιστεύω το πετύχαμε γιατί στα μπαράζ ήμασταν αήττητοι και περάσαμε πρώτοι, αν και τρίτοι στον όμιλο μας. Οι ομάδες ήταν καλές, αλλά καταφέραμε να προκριθούμε και είμαστε άνετοι. Αντιμετωπίσαμε καλές ομάδες με καλούς ποδοσφαιριστές. Όταν παίζει ένας Τάντιτς και ένας Αγγελακάς στην Ανώτερη ή και σε εμάς ένας Κολοκοτρώνης, ένας Μουτίδης, ένας Σαββίδης, ένας Γαβριηλίδης, παίκτες που δεν υπάρχουν ούτε στην Επίλεκτη. Η άνοδος νομίζω κρίθηκε στην αγωνιστική πειθαρχία γιατί ο αντίπαλος δεν μπορούσε να μας βάλει εύκολα γκολ. Είναι μία άλλη διαδικασία τα μπαράζ, ξέρεις ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός, δεν μπαίνεις μέσα φουλ επίθεση και ότι βγει γιατί μετράνε άλλα πράγματα”.

Για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο και πως θα οργανωθεί για την επόμενη σεζόν η ομάδα:

“Θέλει αρκετή δουλειά στην οργάνωση σίγουρα, αλλά ο πρόεδρος ο Μιχάλης Μιντζιρίκης μπήκε δυναμικά, πήρε αρκετούς ποδοσφαιριστές, γιατί αν θες να βγεις πρέπει να το κάνεις και ήδη μετρά δύο ανόδους και του χρόνου θα χτυπήσει πάλι πρωτάθλημα. Κατά 90% θα είμαι εγώ, νομίζω μένουν τα τυπικά και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Έχω καλή χημεία απ’ ότι βλέπω, θέλει να με κρατήσει, θέλω να μείνω και από τώρα ξεκινήσαμε σχέδιο πρωταθλητισμού για την Γ΄ Εθνική. Έχει μπει δυναμικά, έχει τις βλέψεις του και γιατί όχι. Θα μπούνε υψηλοί στόχοι, θα γίνουν πολλές προσθήκες, θα μείνουν και κάποια παιδιά, θα αλλάξει περίπου το 50%. Πρέπει να έρθουν καλοί παίκτες αν θες να βγεις, θα μείνουν και κάποια παιδιά από το χωριό και νομίζω θα μας απασχολήσει η ομάδα τα επόμενα χρόνια”.

Για το αν έχει πικρία για πέρυσι που ανέβασε στην Γ΄ Εθνική αλλά δεν έμεινε:

“Ήταν προδοσία, άλλα όλα πληρώνονται κάποια στιγμή. Όταν κάνεις προγραμματισμό στο γόνατο και νομίζεις ότι θα τα κάνεις όλα καλύτερα, θα την πάθεις. Όταν βγάζεις μία ομάδα και δεν έρχονται να σου κάνουν καν πρόταση μένει σίγουρα πικρία. Βέβαια άλλαξαν πολλά στην διοίκηση και ο καθένας ήθελε να φέρει τον φίλο του, τον κουμπάρο του”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr