Γ. Λιούμπας: Θετικός ο Δημάρχος, ο ΟΠΑΚΠΑ και η Τεχνική Υπηρεσία για νέα μελέτη στο Εθνικό Στάδιο!

Γ. Λιούμπας: Θετικός ο Δημάρχος, ο ΟΠΑΚΠΑ και η Τεχνική Υπηρεσία για νέα μελέτη στο Εθνικό Στάδιο!

Το SSN ούτε ήταν «κίτρινο» ποτέ, ούτε αγαπά τους «κιτρινισμούς»! Το ρεπορτάζ υπηρετεί, προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου, είτε αυτό αρέσει, είτε δεν αρέσει σε ορισμένους. Όπως επίσης προσπαθούμε να αφουγκραστούμε την κοινή γνώμη και να την μεταφέρουμε στις απόψεις μας, δεχόμενοι πολλές φορές, ακόμα και τα «πυρά» των ένθερμων αναγνωστών μας.

Κοινός τόπος μας, το «no politica» στον αθλητισμό, εκτός κι αν τον υπηρετεί, προς όφελος του…

Η συντακτική ομάδα μας, με αφορμή, την υπογραφή της προγραμματική σύμβασης του Δημάρχου, με τον Υφυπουργό αθλητισμού και την επίτευξη της χρηματοδότησης, των 507.780 ευρώ, για την προμήθεια-εγκατάσταση προκατασκευασμένου συνθετικού τάπητα στίβου στο Εθνικό σταδίο Σερρών. Έψαξε τον Γ΄αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Γιάννη Λιούμπα, που προσπάθησε πολύ, μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους του στίβου, ώστε να αλλάξει το ταρτάν, στο παρηκμασμένο απο όλες τις απόψεις Εθνικό στάδιο και αγωνίζεται ακόμα και σήμερα, για να βελτιώσει συνολικά την αθλητική εγκατάσταση, που δεν έχει την πολυτέλεια, να χάνει ο Σερραίος δημότης.

Ο Γιάννης Λιούμπας δήλωσε στο SSN:

Συναντηθήκαμε κατόπιν προτροπής μου, πριν απο 20 ημέρες περίπου, με τον κ. Αγγελίδη, παρουσία του πρόεδρου του αθλητικού οργανισμού και μελών της τεχνικής υπηρεσίας και συζητήσαμε την προοπτική δημιουργίας μελέτης σχετικά με την στατική επάρκεια των κερκίδων και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου, με σκοπό να γίνουν επιτέλους έργα ανακατασκευής, τόσο στις κερκίδες, όσο και στους βοηθητικούς χώρους. Όλο αυτό που συμβαίνει στο Εθνικό, αποτελεί ένα χρόνιο πρόβλημα, που χρήζει άμεσης ανάγκης για επίλυση, ώστε το στάδιο να είναι σε θέση να φιλοξενεί με ασφάλεια και αξιοπρεπώς τους 1000 περίπου αθλητές των δύο μεγάλων σωματείων της πόλης, να έχει την δυνατότητα τέλεσης και πάλι μεγάλων αγώνων, όπως και της προετοιμασίας μελών της εθνικής ομάδος στίβου. Η θέση των ανθρώπων του δήμου ήταν θετική και περιμένω τις εξελίξεις. Έχω εμπιστοσύνη στον κύριο Πάλλα, τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, οτι θα ξεκινήσει σύντομα την σύνταξη της εν λόγω μελέτης.

Αναγνωρίζουμε οτι ο δήμαρχος Σερρών, είχε καλά αντανακλαστικά πέρυσι στην συνάντηση του με τον κ. Βασιλειάδη και κατάφερε να αποσπάσει μαζί με τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χατζημαργαρίτη, κονδύλια για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που σιγά-σιγά ξεκινούν να δημοπρατούνται. Πολλά ή λίγα, ωφέλημα, ή άσκοπα, θα φανεί…στο ταμείο. Πολύτιμος αρωγός και στο θέμα του ταρτάν, το έμπειρο στέλεχος του αθλητισμού ο Βασίλης Χρυσανθίδης, της παράταξης Φωτιάδη, που με την πολύχρονη θητεία του, στην τοπική αυτοδιοίκηση, ασκεί ουσιαστική πολιτική υπέρ των δημοτών, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr