Γύρισε από το -5 στο τελευταίο λεπτό και προκρίθηκε ο Ορφέας !

Γύρισε από το -5 στο τελευταίο λεπτό και προκρίθηκε ο Ορφέας !

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ  61-62  ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ

Με μεγάλη ανατροπή προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης” ο Ορφέας Ν.Σκοπού, ο οποίος απέδρασε από το κλειστό του Δήγα και τους Τιτάνες Δράμας κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα. Οι παίχτες του Χρήστου Γκαβανόζη βρέθηκαν να χάνουν με 61-56 στο τελευταίο λεπτό, αλλά έξι σερί πόντοι του Λουλούδη (είχε συνολικά μόλις 9) έφεραν την νίκη στους φιλοξενούμενους.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που καμία ομάδα δεν μπόρεσε να επιβληθεί της άλλης, οι Δραμινοί έδειχναν πολύ κοντά στην νίκη-πρόκριση, αλλά οι “ασπρόμαυροι” είχαν άλλη άποψη και έκαναν ιδανική αρχή στην σεζόν. Κορυφαίος για τους νικητές ο Καλαντίδης (23π.), ενώ κομβικός ήταν ο Λουλούδης με 6 πόντους στο τελευταίο λεπτό.

Διαιτητές: Μπήτης-Ζαχαριάδης

Δεκάλεπτα: 14-15, 25-25, 43-41, 61-62

Τιτάνες Δράμας (Κακατσίδης): Κωνσταντινίδης 2, Τζήκας 19(2), Υφαντόπουλος 8, Κακατσίδης 7(1), Δημητρίου 11(1), Ανδρικάκης, Σαμλίδης 13, Νέδης 14.

Ορφέας (Γκαβανόζης): Καραμπατζάκης, Παπαστεργίου 9(1), Δροσινός 9(1), Γεωργόπουλος 3, Θεοδωρόπουλος 5(1), Λουλούδης 9(1), Καλαντίδης 23, Γιοβάνης 4, Βιτανόπουλος.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr