ΓΣ Σέρρες 93’: Χορός, βραβεύσεις και επιστροφή στη δράση!

ΓΣ Σέρρες 93’: Χορός, βραβεύσεις και επιστροφή στη δράση!

Σε μια σεμνή τελετή με όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, ο ΓΣ Σέρρες 93’ έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του την περασμένη Παρασκευή (7 Φεβρουαρίου) στο εστιατόριο Ελλήνων Γεύσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος από υπευθύνους, προπονητές και αθλητές, έχοντας μεταξύ άλλων την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να επαναφέρουν στη μνήμη τους στιγμές από την χρονιά που πέρασε αλλά και να οριοθετήσουν τους στόχους για το νέο έτος.

Την βραδιά συνόδευσαν και ομιλίες από την πλευρά των υπευθύνων, ευχόμενοι όλοι το σημαντικότερο στη ζωή και τον αθλητισμό που δεν είναι άλλο από την υγεία. Επιπλέον να συνεχίσει ο σύλλογος την ανοδική του πορεία και να χαρίσει και άλλες επιτυχίες στον κλασικό αθλητισμό των Σερρών.

Ακολούθησαν βραβεύσεις στους αθλητές και αθλήτριες που διέπρεψαν με τις επιδόσεις τους την χρονιά που μας άφησε, επισφραγίζοντας έτσι μια όμορφη εκδήλωση αλλά και σηματοδοτώντας την έναρξη μιας ακόμα απαιτητικής αγωνιστικής χρονιάς.

Δύο μέρες αργότερα η δράση ξαναζωντάνεψε και πάλι με την διεξαγωγή της ημερίδας κλειστού στίβου στην πόλη των Σερρών. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΣ Σερρών 93’ είχαν μαζική παρουσία στους αγώνες κατακτώντας μεταξύ άλλων 3 πρωτιές, στο επί κοντώ κ14 με την Γκεβορκιάν Σουσάνα, στο μήκος κ14 με τον Καϊμακάκη Κωνσταντίνο και στα 60 μέτρα μετ’εμποδίων με τον ίδιο αθλητή αλλά και αρκετά καλά πλασαρίσματα σε όλα τα αγωνίσματα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων

Share