ΓΣ Σέρρες 93′: Συμπορεύεται και θέτει υποψηφιότητα με την Κελεσίδου η Φωτεινή Αραμπατζή

ΓΣ Σέρρες 93': Συμπορεύεται και θέτει υποψηφιότητα με την Κελεσίδου η Φωτεινή Αραμπατζή

Η επικεφαλής του Γ.Σ Σέρρες 93′ και αναπληρώτρια πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Σερρών, κ.Φωτεινή Αραμπατζή ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τις επικείμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ, όπου θα συμπορευτεί με την υποψήφια για την προεδρία της Ομοσπονδία στίβου Τασούλα Κελεσίδου.

Η κ.Αραμπατζή που θέτει υποψηφιότητα για το Δ.Σ της Ομοσπονδίας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση για την “Κίνηση της Αναγέννησης του κλασικού αθλητισμού”:

«Με συνεχή και άοκνη προσπάθεια για τη βελτίωση του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας και με το βάρος της ευθύνης που έχω ως πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου ‘Σέρρες ‘93’, ενός πρότυπου και πρωτοπόρου αθλητικού σωματείου στίβου, χαιρετίζω την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, αποδέχομαι το κάλεσμά της και συστρατεύομαι κι εγώ στην προσπάθεια της «Αναγέννησης» για να δημιουργήσουμε.

Ως αθλήτρια αρχικά, αλλά και ως διοικητικό στέλεχος μετέπειτα και τώρα ως πανεπιστημιακός δάσκαλος, γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που θα υπάρξουν για να οδηγήσουμε τον στίβο μας σε ένα ανώτερο επιστημονικό επίπεδο, αλλά το οφείλουμε στα παιδιά μας.

Σήμερα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ με την κίνηση της «Αναγέννησης» με τη δέσμευση πως αν με τιμήσουν τα σωματεία με την ψήφο τους, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου για ένα στίβο με αγάπη και ενότητα.

Ως πρόεδρος του ΓΣ Σέρρες ‘ 93 καλώ κι εγώ όλα τα σωματεία να συμπορευθούν σε αυτήν την προσπάθεια, να γίνουμε μία ομάδα για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού και να δημιουργήσουμε τον στίβο που ονειρευόμαστε όλοι εμείς.

Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!»

Φωτεινή Αραμπατζή
Πρόεδρος ΓΣ Σέρρες ‘93

πηγή φωτογραφίας: anexartitos.gr

Share