ΓΣ Σέρρες 93′: Παιδιά με παρόν και μέλλον – Στην κορυφή για ακόμα μια χρονιά ο σύλλογος!

ΓΣ Σέρρες 93': Παιδιά με παρόν και μέλλον - Στην κορυφή για ακόμα μια χρονιά ο σύλλογος!

Ο ΓΣ Σέρρες 93’ έτρεξε για ακόμα μία χρονιά προς την κορυφή και την κατέκτησε, όντας 1ος πανελληνίως στην γενική βαθμολογία των συλλόγων στην κατηγορία Κ16. Αυτό συνέβη για 3η συνεχόμενη χρονιά, δείγμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο.

Η σκληρή προετοιμασία, η επιμονή, η θέληση και το ισχυρό “θέλω” που χρησιμοποιούν ως κεντρικό μότο στον σερραϊκό σύλλογο απέδωσε καρπούς, κατακτώντας ακόμα μία πρωτιά. Πρωταγωνιστές τα παιδιά που αγωνίζονται με τα χρώματα του συλλόγου και διαπρέπουν στους αγώνες, ωστόσο βασικοί συντελεστές της επιτυχίας είναι και οι προπονητές που τροφοδοτούν τους νεαρούς αθλητές με κίνητρο και όνειρα.

Όπως τονίζουν και οι άνθρωποι του ΓΣ Σέρρες 93’ στόχος είναι ο σύλλογος να ανέβει και να διακριθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία με τις επιτυχίες στις νεαρές ηλικίες να φανερώνουν το σοβαρό έργο και την αφοσίωση στο μέλλον του σερραϊκού αθλητισμού. Όλα αυτά κάτω από τις αντίξοες υποδομές που διαθέτει ο νόμος, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην επιτυχία.

Παρουσία της προέδρου του ΓΣ Σερρών 93’, κ.Φωτεινής Αραμπατζή, ο σύλλογος βραβεύτηκε στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ στην Αθήνα, γι’αυτή την διάκριση. Η επικεφαλής του σερραϊκού συλλόγου παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και φωτογραφήθηκε μεταξύ άλλων όπως θα διακρίνετε και στις φωτογραφίες με την χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια του Πεκίνο το 2015 στο άλμα επί κοντώ και αργυρή στο ευρωπαϊκό του Βερολίνου το 2018, Νικόλ Κυριακοπούλου.

Share