ΓΣ Σέρρες 93’: Με όρεξη και όνειρα για νέες επιτυχίες

ΓΣ Σέρρες 93’: Με όρεξη και όνειρα για νέες επιτυχίες

Ο αγιασμός του Σαββάτου (διαβάστε εδώ) θα σηματοδοτήσει την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για τον ΓΣ Σέρρες 93’ που “διψάει” και φέτος για επιτυχίες.

Σε μια ιδιαίτερη σεζόν που προηγήθηκε με την έλευση της πανδημίας να σκιάζει τα πάντα αλλά και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν εν αναμονή της αντικατάστασης του ταρτάν στο Δημοτικό στάδιο, ο ΓΣ Σέρρες 93’ πραγματοποίησε ακόμα έναν αγωνιστικό άθλο.

Οι διακρίσεις στα event του καλοκαιριού (1η θέση πανελληνίως στις κορασίδες και πρωτιά στην κατηγορία Κ16) έδειξαν την αγωνιστική πυγμή που διαθέτει το τμήμα και το κομμάτι εκπαίδευση των αθλητών που προοδεύει.

Στο δρόμο που χάραξαν από πέρυσι και με σύμμαχο τη σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών, ο ΓΣ Σέρρες 93’ μπαίνει στη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας την ίδια “δίψα” για επιτυχίες. Κάτι που μας προμηνύει μέσω του SSN και η πρόεδρος του συλλόγου, κ.Φωτεινή Αραμπατζή:

Tο Σάββατο έχουμε τον αγιασμό και την επίσημη έναρξη της αθλητικής χρονιάς. Η σεζόν ξεκίνησε με καινούργιο ταρτάν και με πολύ όρεξη για δουλειά από όλα τα παιδιά. Ελπίζω φέτος να μην έχουμε ανάλογα προβλήματα όπως πέρυσι, που δεν είχαμε τη δυνατότητα να προπονηθούμε στο Δημοτικό στάδιο λόγω της αντικατάστασης του ταρτάν αλλά παρόλα αυτά αγωνιστικά τα πήγαμε περίφημα με την 1η θέση πανελληνίως στις κορασίδες και 1η θέση στην κατηγορία κάτω των 16.”

Share