ΓΣ Σέρρες 93’: Εμπειρίες, πρωτιές και μεγάλες επιδόσεις στις ημερίδες κλειστού στίβου!

ΓΣ Σέρρες 93’: Εμπειρίες, πρωτιές και μεγάλες επιδόσεις στις ημερίδες κλειστού στίβου!

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΓΣ Σέρρες 93’ έκαναν αισθητή την παρουσία τους το περασμένο Σαββατοκύριακο στις ημερίδες κλειστού στίβου. Εκτός από τις σημαντικές εμπειρίες που αποκτούν τα νέα ταλέντα του συλλόγου, καταφέρνουν να τις συνδυάσουν και με πρωτιές στα αγωνίσματά τους ή μεγάλες επιδόσεις που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.

Στο μέτωπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων του περασμένου Σαββάτου στην ημερίδα κλειστού στίβου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, δύο αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να πετύχουν εξαιρετικές επιδόσεις και να βάλουν γερές βάσεις για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αθανασίου στο τριπλούν βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ κάνοντας άλμα στα 15.64 ενώ την προσωπική του επίδοση βελτίωσε και ο Βασίλης Μαρινάκης σημειώνοντας 7.33 μέτρα στο άλμα εις μήκος. Αμφότεροι οι αθλητές του συλλόγου, προετοιμάζονται ενεργά για τον Πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΣΕΦ την επόμενη εβδομάδα (28-29 Φεβρουαρίου).

Οι καλοί οιωνοί του Σαββάτου για τον ΓΣ Σέρρες 93’, επιβεβαιώθηκαν και την επομένη, Κυριακή στην ημερίδα κλειστού της Αθήνας. Οι νεαροί αθλητές του συλλόγου ήταν εξαιρετικοί, φέρνοντας μάλιστα και σημαντικές πρωτιές. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι Γρέψιος Γιώργος και Ελληνούδη Δανάη με την πρώτη θέση που κατέκτησαν στο ύψος (1.76μ για τον Γιώργο και 1.60μ για την Δανάη), όπως και οι Δρογάλας Χρήστος στα 60μ με εμπόδια και Ντανατσίφου Έλενα στα 60μ (8.11). Θετική παρουσία στους αγώνες και για τις Κοταλακίδου Αναστασία στα 1200μ, Θεοχαρίδου Ναυσικά στο τριπλούν και Τριανταφύλλου Ηλιάνα στο επί κοντώ (3.30μέτρα).

Όλοι οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που συμμετείχαν στις συγκεκριμένες ημερίδες αποτελούν το νέο αίμα του ΓΣ Σέρρες 93’ και το μέλλον τους ανήκει αφού πρόκειται για ταλέντα με πολλές προσδοκίες και δυνατότητες.

Share