Γραπτές εξετάσεις με επιτυχία για τους υποψήφιους νέους διαιτητές

Γραπτές εξετάσεις με επιτυχία για τους υποψήφιους νέους διαιτητές

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 31/7, οι γραπτές εξετάσεις της νέας σχολής διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Σερρών στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο.
Οι εξετάσεις διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρρών (κ.κ. Μετσιμενίδης, Φωτιάδης, Παλάζης, Ιωαννίδης) και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών, με επίσημο επιτηρητή τον εκπρόσωπο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Αναστάσιο Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 27 νέοι υποψήφιοι διαιτητές με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή ήταν η 2η σχολή διαιτησίας που ολοκληρώνεται την φετινή χρονιά από την νέα Επιτροπή Διαιτησίας, πράγμα το οποίο σημαίνει και την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού του Συνδέσμου Διαιτητών, ο οποίος πλέον αριθμεί περισσότερα από 50 νέα μέλη, ενώ έπεται και συνέχεια.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr