Γράφει ιστορία ο Χατζηπαντελής που παίρνει τα ηνία της Ε.Π.Σ.Σερρών!

Γράφει ιστορία ο Χατζηπαντελής που παίρνει τα ηνία της Ε.Π.Σ.Σερρών!

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και στην περίπτωση των εκλογών της Ε.Π.Σ.Σερρών, όπως αναμενόταν, ο Σάκης Χατζηπαντελής έβαλε… μπουρλότο στην κάλπη παίρνοντας τη νίκη, η οποία και θα του δώσει την προεδρία στην Ένωση και θα τον βάλει στην ιστορία, καθώς μετά από 25 χρόνια το όνομα του Χριστοφορίδη… ξεθωριάζει για να γραφτεί το δικό του! Τα εντυπωσιακά νούμερα που ακουγόταν όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα του προεκλογικού αγώνα επιβεβαιώθηκαν. Η παράταξη του Αθανάσιου Χατζηπαντελή ήταν… σαρωτική, μετατρέποντας τις εκλογές σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού η αντίπαλη παράταξη περιορίστηκε σε μικρό αριθμό σωματείων και ψήφων.

Μπορεί την προηγούμενη φορά, στις εκλογές του 2013, να έφτασε στην πηγή και να μην ήπιε νερό για λεπτομέρειες, ωστόσο αυτή την φορά ο Χατζηπαντελής… ξεδίψασε για τα καλά! Όντας ενεργός όλα αυτά τα χρόνια με τα πιστά στελέχη της παράταξης του και κάνοντας αγώνα και έχοντας ξεκάθαρη στήριξη εδώ και λίγο καιρό από τις μεγάλες δυνάμεις και συγκεκριμένα τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και όσους στηρίζουν και αυτόν, ο Χατζηπαντελής έπεισε ότι μπορεί να ηγηθεί για ένα καλύτερο αύριο στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Μάλιστα οι δηλώσεις στήριξης προς το πρόσωπο του δεν είχαν προηγούμενο, με κορυφαίο παράδειγμα τον Πανσερραϊκό που στάθηκε ξεκάθαρα στο πλευρό του.

Με τα σωματεία λοιπόν ξεκάθαρα υπέρ του το μόνο που έμενε τελικά από την κάλπη ήταν η σειρά κατάταξης των υποψηφίων, με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Κωνσταντίνο Μεταλλίδη που κατέβηκε ως ανεξάρτητος να κάνει την μίνι έκπληξη και να μπαίνει σφήνα στους 11, αλλά έχοντας πολύ καλές σχέσεις και πρόθεση συνεργασίας με τη νέα διοίκηση. Κατά τα άλλα στην πρώτη γραμμή παρέμειναν τα παλιά στελέχη της παράταξης, ενώ υπάρχουν και φρέσκα πρόσωπα που μπήκαν για πρώτη φορά στην εκλογική μάχη.

Όσον αφορά την παράταξη των Καρυπίδη-Μαυρόπουλου έδειξε να έχει αποδεχθεί την ήττα, πριν ακόμη ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία και κινήθηκε σε χαμηλά νούμερα με τους δύο πρωτεργάτες να παίρνουν 22 και 21 ψήφους αντίστοιχα.

 

Αναλυτικά το 11μελες Δ.Σ

Αβραμίδης 46

Μεταλλίδης 46

Μουκος 47

Βότσης 48

Κοσμίδης 50

Χιντερίδης 50

Πουρτουλίδης 52

Μετσιμενίδης 52

Μουντουλάρης 52

Νταούδης 57

Χατζηπαντελής 57

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr