Γκράτσιος: “Άξια Κυπελλούχος η Ελπίς – Με πίεσαν να συνεχίσω αλλά δε μπορώ”

Γκράτσιος: "Άξια Κυπελλούχος η Ελπίς - Με πίεσαν να συνεχίσω αλλά δε μπορώ"

Ο Αλέξης Γκράτσιος οδήγησε την Ελπίς Σκουτάρεως στην κατάκτηση του κυπέλλου, είναι όμως κι έτοιμος να παραδώσει την ομάδα στον… επόμενο προπονητή, καθώς ο ίδιος είχε υπηρεσιακό χαρακτήρα και παρά τις πιέσεις λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Αλέξης Γκράτσιος μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για το μυστικό της επιτυχίας αλλά και για την απόφαση του να μην υποκύψει στις πιέσεις, παραμένοντας ωστόσο τεχνικός διευθυντής στην ομάδα. Αναλυτικά:

«Εδώ και 14 μέρες που έχω αναλάβει τα ηνία της ομάδας κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι τα παιδιά χρειαζόταν στήριξη κατά αρχάς και μετά ηρεμία. Δουλέψαμε αρκετά καλά στην αμυντική ομαδική λειτουργία της ομάδας και στην επιθετική, όσο είμαι εγώ στην ομάδα δεν δεχθήκαμε γκολ σε τρία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα τους είπα και μέσα στα αποδυτήρια και όλη την εβδομάδα, γιατί μιλήσαμε πάρα πολύ με τα παιδιά, ότι τα τρία χαρακτηριστικά στοιχεία που έπρεπε να βγάλουμε για να κατακτήσουμε το κύπελλο ήταν: κατά αρχάς να βγάλουνε μέσα στο γήπεδο την ποιότητα που έχουν ως ποδοσφαιριστές, να υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία και πάθος και να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό. Από τη στιγμή που θα έβγαιναν αυτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο πίστευα ότι θα ήταν νικητές. Είναι πανάξιοι νικητές, δεν τους χαρίστηκε τίποτε, κατέκτησαν το κύπελλο με την αξία τους, φυσικά είναι ένας τίτλος για την ομάδα που μπαίνει στο βιογραφικό των παιδιών από εκεί και πέρα πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι η άνοδος της ομάδας στη Γ εθνική. Χρειαζόμαστε δουλειά, από αύριο στην καθημερινότητα και συνεχίζουμε τον μαραθώνιο ο οποίος λέγεται πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Σερρών. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας Λιθοτόπου η οποία έχει κάνει τεράστια ποδοσφαιρικά βήματα τα τελευταία χρόνια. Για την ομάδα μου, συγχαρητήρια στα παιδιά πάνω από όλα, στη διοίκηση, στον κόσμο του Σκουτάρεως που μας βοήθησε πάρα πολύ και ήταν κοντά μας, συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ. Σερρών για την άψογη διοργάνωση».

 

Όσον αφορά για του που αφιερώνει το κύπελλο:

«Στους παίκτες της ομάδας και στη διοίκηση. Είναι αυτή η διοίκηση η οποία με εμπιστεύτηκε. Είμαι υπηρεσιακός προπονητής, με ενημέρωσαν ότι θα πάρουν προπονητή από αύριο, φυσικά τα συζητήσαμε τις προηγούμενες μέρες, τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη, πιέζουν να μείνω αλλά έχω άλλες υποχρεώσεις και δεν μπορώ να συνεχίσω».

 

πηγή:ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr