Γκούτζιας και Δαλαγκόζης έκαναν την αρχή στους Ικάρους !

Γκούτζιας και Δαλαγκόζης έκαναν την αρχή στους Ικάρους !

Οι πρώτες ανανεώσεις είναι γεγονός για την ομάδα των Ικάρων, που δείχνει να παίρνει “πάνω” της και το προσεχές διάστημα να αναμένεται “καυτό”. Τουλάχιστον, αυτό φαίνεται από την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Προς το παρών, παίχτες των Ικάρων για άλλη μια χρονιά θα είναι ο 29χρονος center, Θωμάς Γκούτζιας και ο 20χρονος playmaker, Θοδωρής Δαλαγκόζης που συμφώνησαν με τους “κυανοκίτρινους” και έκαναν την αρχή στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Ο.Κ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ STIHL ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Γκούτζια Θωμά (29χρ., 2.02 μέτρα , center) και Δαλαγκόζη Θεόδωρο (20χρ., 1,77 μέτρα, pg). Οι δυο παίχτες συμφώνησαν με την ομάδα μας και θα την ενισχύσουν στην προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής !

– Ο Γκούτζιας Θωμάς θα αποτελέσει για άλλη μια χρονιά μια σταθερά στο “ζωγραφιστό”, υπηρετώντας πιστά την ομάδα μας τα τελευταία 5 χρόνια.

– Ο Δαλαγκόζης Θεόδωρος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από την θέση του playmaker, όντας μέλος της ομάδας μας τα τελευταία 2 χρόνια, ενώ αποτέλεσε μέλος της εφηβικής και ανδρικής ομάδας την σεζόν 2015-16.

– Θωμά και Θοδωρή,καλή αγωνιστική χρονιά !

Μείνετε συντονισμένοι…έπεται συνέχεια προσεχώς, ενώ θα υπάρξουν και μεταγραφικές εκπλήξεις.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr