Γκούρτσας: “Όλοι μαζί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

Γκούρτσας: "Όλοι μαζί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"

Στο Cosmos Radios 93,00fm μίλησε ο σκόρερ του Πανσερραϊκού στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό Δημήτρης Γκούρτσας, αναφερόμενος στην αγωνιστική κοιλιά της ομάδας αλλά και στην δυνατότητα πλέον να γίνει μία νέα αρχή με την στήριξη όλων, αφού έρθει και η νίκη κόντρα στην Καλλονή.

 

Αναλυτικά είπε:

“Νομίζω κόντρα στον Κισσαμικό η ομάδα αντιλήφθηκε πλήρως την κρισιμότητα του αγώνα και πέρα από τα τεχνικά είχαμε αυτό που πρέπει. Δύναμη, πάθος, πέφταμε πρώτοι στις μονομαχίες και χρειαζόμασταν τη νίκη για να έρθει μία καλύτερη συνέχεια πλέον”.

 

Για τον πανηγυρισμό με τον Διλμπέρη:

“Θέλαμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Όλοι μαζί περνάμε όσα περνάμε. Και τα εύκολα και τα δύσκολα. Όλα τα άσχημα τα αντιμετωπίσαμε μόνοι μας μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι μαζί και το δείχνουμε”. 

 

Για το ματς με την Καλλονή:

“Το σημαντικότερο είναι αυτό που είπε ο προπονητής. Αν δεν κερδίσουμε την Καλλονή δεν κάνουμε τίποτα. Αν κερδίσουμε θα πάρουμε μία πολύ μεγάλη ανάσα. Όχι για την παραμονή, δε νομίζω ποτέ να έγινε λόγος ότι θα κινδυνεύσουμε, αλλά για την ιστορία της ομάδας, για να σταματήσουν αυτά τα αρνητικά ρεκόρ”. 

 

Για την σύγκριση με τις άλλες ομάδες:

“Δεν υστερούμε σε κάτι παικτικά. Όλοι κάνουν κοιλιά και μετά τη νίκη με τον Κισσαμικό και ελπίζω και αυτήν της Τετάρτης όλα θα πάνε καλύτερα”.

 

Για τον κόσμο:

“Έχει συνηθίσει αλλιώς. Όταν βλέπει την ομάδα να μην είναι σε θέσεις ανόδου απογοητεύεται. Χρειάζεται υπομονή. Η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει πως η χρονιά θα είναι μεταβατική. Στόχος ήταν να βγει η χρονιά χωρίς να κινδυνεύσουμε όπως και θα γίνει. Υπάρχουν ομάδες που δεν θα τελειώσουν το πρωτάθλημα. Έχω ζήσει σε ομάδες που ήταν πολύ πιο δύσκολα και οικονομικά. Ο κόσμος έχει το δίκιο του. Χρειαζόμαστε την στήριξη. Δεν κερδίζει κανείς κάτι αν δεν έρχονται στο γήπεδο. Τους θέλουμε δίπλα μας για να μας δώσουν ώθηση. Χθες έγινε μία αρχή, μας χειροκρότησαν λόγω της προσπάθειας και της εμφάνισης. Σίγουρα θα έπρεπε να απολογηθούμε για τα αποτελέσματα και κάποιες εμφανίσεις, αλλά τα ξεχνάμε πλέον όλα και κοιτάμε μπροστά”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr