Γκούρτσας: “Σημασία έχει να σωθεί η ομάδα, όχι τα γκολ – Θέλουμε ένα διπλό”

Γκούρτσας: "Σημασία έχει να σωθεί η ομάδα, όχι τα γκολ - Θέλουμε ένα διπλό"

Στον Fair Play Fm μίλησε ο πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού και πρωταγωνιστής στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας Δημήτρης Γκούρτσας και αναφέρθηκε στο ματς, στην προσπάθεια αντεπίθεσης της ομάδας, στα δικά του γκολ και στο ματς που έρχεται με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Αναλυτικά είπε:

“Το παιχνίδι όλη την εβδομάδα είχε τον χαρακτήρα τελικού γιατί έχουμε μείνει πίσω και μας ένοιαζαν οι τρεις πόντοι όπως και να ερχόταν. Πιστεύω ότι η αλλαγή στο παιχνίδι μας οφείλεται πως αντιληφθήκαμε το μέγεθος του που βρισκόμασταν. Ήμασταν χαμηλά και έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση. Δεν μας αρμόζει αυτή η θέση και ξέραμε πως μετά την δύσκολη τετράδα αγώνων έπρεπε να κάνουμε μία επανεκκίνηση. Παίζουμε με τις ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς και ξεκινήσαμε με νίκη με τον Παναιγιάλειο και με τον Απόλλωνα και ανεβήκαμε βαθμολογικά”.

Για την εξέλιξη του ματς:

“Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και με ευκαιρίες και με τα γκολ. Όταν σε καίνε οι βαθμοί, είναι λογικό να μείνεις πίσω και να διασφαλίσεις το σκορ. Δεν είμαστε άνετοι, ούτε αδιάφοροι και θέλαμε να διασφαλίσουμε το 2-0”.

Για το ματς με τον Καραϊσκάκη και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

“Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Συγκεντρωνόμαστε για το ματς με τον Καραϊσκάκη. Από την αρχή της χρονιάς ψάχνουμε ένα διπλό για να μας φύγει το άγχος και η πίεση και θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε ότι θέλουμε έναν βαθμό, αλλά μόνο βαθμούς. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και από τις εκπλήξεις της κατηγορίας, αλλά αν έχουμε την απόδοση που είχαμε στα τελευταία ματς μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Μετά για δύο εβδομάδες παίρνουμε ξεκούραστα βαθμούς και θα έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για το ματς με την Σπάρτη. Βήμα-βήμα”.

Για το πρόγραμμα των υπολοίπων και τον κόσμο:

“Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας τα παιχνίδια και να κερδίσουμε όσο πιο πολλά μπορούμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο που μας υποστηρίζει, παρότι η ομάδα δεν τα πάει καλά και μας δίνει την ώθηση που θέλουμε”.

Για το αν είναι κλειδί για την έδρα η παραμονή:

“Σίγουρα είναι το κλειδί η έδρα. Αν δεν κερδίζεις στο σπίτι σου δεν έχεις τύχη. Χρειάζεται ένα διπλό για να ανέβουμε και βαθμολογικά και ψυχολογικά, γιατί πιστεύω ότι στην έδρα μας δεν θα έχουμε σημαντικές απώλειες”.

Για την δική του σεζόν που είναι η πιο παραγωγική της καριέρας του:

“Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι είναι η δική μου καλύτερη χρονιά, ενώ η ομάδα βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού και το ρεκόρ έρχεται δεύτερο”.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr