Γκούρτσας: “Νίκη ψυχολογίας – Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο”

Γκούρτσας: "Νίκη ψυχολογίας - Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο"

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρωταγωνιστής του αγώνα του Πανσερραϊκού κόντρα στον Εργοτέλη, ο Δημήτρης Γκούρτσας και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας αλλά και στις αλλαγές που φαίνονται να επέρχονται με τη νέα ιδιοκτησία. Αναλυτικά:

Για το ματς:

“Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι δεδομένου ότι και οι δύο ξεκινήσαμε τελευταίοι την προετοιμασία. Είχαμε παίξει δύο φιλικά μόνο και ήταν φυσιολογικό και λόγω της ζέστης να μην είναι φυσιολογικές οι συνθήκες. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας, εμείς εκμεταλλευτήκαμε κάποια κενά που βρήκαμε στην άμυνα τους και μετά και την αποβολή έγιναν πιο εύκολα πράγματα. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας γιατί περάσαμε πολλά το καλοκαίρι. Υπήρχε αβεβαιότητα, υπήρχαν δύσκολες συνθήκες το καλοκαίρι. Οι τρεις πόντοι βέβαια είναι σημαντικοί και στόχος είναι να είμαστε στην έναρξη του πρωταθλήματος έτοιμοι και γιατί όχι και να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Για τον στόχο της ομάδας:

“Ο στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να το κοιτάζουμε διαφορετικά και να κοιτάζουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ωστόσο επειδή υπάρχει αλλαγή ιδιοκτησιακού οι άνθρωποι αυτοί θα θέσουν τους στόχους πλέον”.

Για το πριμ που υποσχέθηκε η διοίκηση:

“Ισχύει για το πριμ σε περίπτωση πρόκρισης. Φαίνεται ότι υπάρχει μια αλλαγή στην ομάδα. Την Παρασκευή φεύγουμε για προετοιμασία και γενικά όλα δείχνουν πως αλλάζουν προς το καλύτερο”.

Για το dna του Πανσερραϊκού:

“Ο Πανσερραϊκός είναι Πανσερραϊκός. Το γνωρίζει όλος ο κόσμος αυτό και πόσο μάλλον εμείς που είμαστε από εδώ και έχουμε ζήσει πράγματα με αυτή την ομάδα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε μας πόνεσε όλους ότι η ομάδα έφτασε σε σημείο ακόμη και να μην κατέβει, αλλά είμαστε εδώ και συνεχίζουμε”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr