Γκούρτσας: “Μας αδικεί η θέση μας, με εξέπληξε η Παναχαϊκή”

Γκούρτσας: "Μας αδικεί η θέση μας, με εξέπληξε η Παναχαϊκή"

Στον sport-fm Πάτρας μίλησε ο Δημήτρης Γκούρτσας ενόψει του αγώνα με την Παναχαϊκή, αν και ο βασικός φορ των “λιονταριών” θα απουσιάζει από το συγκεκριμένο ματς λόγω καρτών. Ο πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού που έχει αγωνιστεί και για την Παναχαϊκή στο παρελθόν σημείωσε πως η θέση της ομάδας του την αδικεί, ενώ εξέφρασε την έκπληξη του για την πορεία της ομάδας της Αχαϊας. Αναλυτικά:

“Πιστεύω ότι σύμφωνα με την αξία που έχει η ομάδα μας δε θα έπρεπε να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, η θέση αυτή σίγουρα μας αδικεί. Βάσει αξίας ο Πανσερραϊκός θα έπρεπε να είναι πολύ παραπάνω και όχι στη θέση που βρίσκεται τώρα. Όλα όμως μπορούν αντιστραφούν και η ομάδα να βρει το δρόμο της και όλα εξαρτώνται από εμάς τους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε έχουμε πολύ δρόμο ακόμη αφού δεν τελείωσε ούτε ο πρώτος γύρος.

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαΐκή χωρίς αμφιβολία είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως άλλωστε όλα τα παιχνίδια αν δεν τα προσέξεις. Σίγουρα δεν περιμέναμε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση η ομάδα της Πάτρας και να έχει αυτή την πορεία. Προσωπικά πιστεύω ότι η πορεία αυτή οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι έχει υγεία και φυσικά ότι γίνεται σωστή δουλειά σε όλους τους τομείς.

Εγώ θα απουσιάσω από τον αγώνα της Κυριακής επειδή έχω συμπληρώσει κάρτες, αλλά θα ήθελα να ήμουν παρόν, θα ήθελα να παίξω και να βρεθώ σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Από την παραμονή μου στην Πάτρα έχω ευχάριστες αναμνήσεις , έκανα φίλους και με κάποιους από αυτούς διατηρώ ακόμη επαφές. Οι συνθήκες όταν ήμουν εγώ ήταν διαφορετικές και θα έλεγα δύσκολες, αλλά προσωπικά κρατάω τις ευχάριστες στιγμές όπως κάνω πάντα σε όποια ομάδα και αν πάω. Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά στην Πάτρα και αυτό είναι που κρατάω στη μνήμη μου”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr