Γκούρτσας: “Διπλό στην Σπάρτη για να πάμε πιο ψηλά”

Γκούρτσας: "Διπλό στην Σπάρτη για να πάμε πιο ψηλά"

Τρεις σερί νίκες «γράφει» ο Πανσερραϊκός, με Καραϊσκάκη και Βέροια (ενδιάμεσα άνευ αγώνα με Αχαρναϊκό), με τον πρωταγωνιστή, Δημήτρη Γκούρτσα να μιλά στην «ΑRENA PRESS» για την εξελισσόμενη αντεπίθεση και ανάκαμψη.

Ο 27χρονος Σερραίος στράικερ poy είναι πρώτος σκόρερ ως τώρα στη Φούτμπολ Λιγκ, μαζί με τον Διαμαντόπουλο του Άρη, με 4 γκολ τονίζει: «Δεν άλλαξε κάτι στον Πανσερραϊκό στα τελευταία ματς, μόνο το αποτέλεσμα, μας έλειπαν οι νίκες και ήρθαν μαζεμένες. Καλύψαμε το χαμένο έδαφος. Μόνο με τον Απόλλωνα Λάρισας ήμασταν κακοί. Στα άλλα μπορούσαμε να έχουμε 2-4 πόντους παραπάνω, αλλά έφταιξαν συγκυρίες, ατυχίες και έλλειψη συγκέντρωσης. Πλέον, είμαστε σε καλό δρόμο και πιο αποφασισμένοι. Δεν μένουμε στις καλές εμφανίσεις. Το «3Χ3» δίνει ώθηση και θέλουμε να βρεθούμε ψηλότερα στην κατάταξη. Στη Β΄ Εθνική μετρά να νικάς και στη μέτρια μέρα σου, όπως κάναμε και με τη Βέροια. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε, το επιτάσσει η ιστορία μας, ανήκουμε στη Σούπερ Λίγκα. Οι περισσότερες ομάδες είναι στα μέτρα ματς, με εξαίρεση δυο-τρεις που θέλουν άνοδο και δείχνουν να ξεφεύγουν. Φυσικά, εμείς είμαστε από τις καλές ομάδες στην κατηγορία, λίγες είναι καλύτερες. Οφείλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές, αλλά φέτος είναι δύσκολο. Αρχικά είχαμε διοικητικά θέματα, αργήσαμε να ξεκινήσουμε και όταν έγινε είχαμε περιορισμό μεταγραφών. Στην πορεία αυτά διορθώθηκαν, αλλά δεν αρκεί μια ομάδα στο γήπεδο, άλλοι έχουν πλέον το πάνω χέρι, ας είμαστε ρεαλιστές. Θέλει πολλά ο πρωταθλητισμός».

Για να καταλήξει ο Γκούρτσας: «Με τις τελευταίες επιτυχίες είμαστε πιο άνετοι και ήρεμοι. Το Σάββατο παίζουμε στη Σπάρτη και θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε το σερί νικών. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε το διπλό. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά έφυγε ένα βάρος. Όσο είσαι χαμηλά, αγχώνεσαι. Εμείς δεν συγκρίνουμε το «φέτος» με την προηγούμενη διετία. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι με τον Πανσερραϊκό μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ο κόσμος δίνει αποδείξεις, ήρθε στο Αίγιο, στη Λάρισα, παντού, όχι μόνο εντός. Τον ευχαριστούμε που δίνει έξτρα κίνητρα. Μακάρι να γεμίζει ακόμα παραπάνω το γήπεδο. Όσο για μένα, είμαι καλά, γιατί η ομάδα είναι καλά. Έχω βοήθεια, αξιόλογους συμπαίκτες και προπονητές, μόνος δεν πετυχαίνεις τίποτα. Τα γκολ μου φέτος είναι θέμα χημείας, συνεργασίας, ομαδικότητας. Ως Σερραίος, έχω όνειρο να βοηθήσω και να ανεβούμε στη Σούπερ Λίγκα. Ως επιθετικός, θα ήθελα πολύ να βγω πρώτος σκόρερ της κατηγορίας».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr