Γκούρτσας: “Αν είμαστε αυτοί που ξέρουμε, θα είμαστε καλά”

Γκούρτσας: "Αν είμαστε αυτοί που ξέρουμε, θα είμαστε καλά"

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με την Δόξα Δράμας ο φορ του Πανσερραϊκού Δημήτρης Γκούρτσας και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας, στη νέα εποχή όσο και στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά είπε:

Έγινε ένα καλό ματς. Δεν είμαστε στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας αλλά είχε καλό ρυθμό το παιχνίδι και φάσεις και από τους δύο. Βλέπουμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας αλλά μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε. Υπάρχουν δυνατότητες αλλά όλα φαίνονται στο γήπεδο. Αν είμαστε αυτοί που ξέρουμε θα είμαστε αρκετά καλά” είπε αρχικά και όσον αφορά τους στόχους είπε:

Θα το δούμε βήμα βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι. Θα κοιτάμε το αντίπαλο και στο τέλος θα δούμε” συμπλήρωσε και αναφορικά με την διοικητική αλλαγή και το πρωτάθλημα σημείωσε: “Πέρασε μία μεγάλη δοκιμασία η ομάδα αλλά πλέον αλλάζουν πράγματα προς το καλύτερο και αυτό είναι καλό για όλους. Φέτος θα γίνει ίσως το πιο δυνατό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, με δυνατές και ιστορικές ομάδες. Εγώ θα προσπαθήσω για το καλύτερο και θα πάω όπου με πάει ομάδα. Να έχουμε υγεία, να καταφέρουμε τον στόχο που θα βάλουμε και γιατί όχι να βγω και πρώτος σκόρερ”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr