Γκιόκας: Τηρούμε τις οδηγίες οι παίκτες όμως καταπονούνται με on-off προπονήσεις!

Γκιόκας: Τηρούμε τις οδηγίες οι παίκτες όμως καταπονούνται με on-off προπονήσεις!

Ο βοηθός προπονητή και γυμναστής του Πανσερραϊκού κ. Γιάννης Γκιόκας εξηγεί, πως πορεύονται οι παίκτες , με τα περιοριστικά μέτρα, λόγω της πανδημίας, με την ομάδα να τηρεί πιστά, τις οδηγίες και το υγειονομικό πρωτόκολλο, που ισχυει στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στο panserraikosfc.gr

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού, απο το τοπικό μέχρι το ολικό lockdown κι έπειτα, προπονούνται ατομικά με ασκήσεις βελτίωσης και αερόβιας κατάστασης, ενώ έχουν την δυνατότητα ανά τριάδες να πατάνε χορτάρι. Η μπάλα δυστυχώς απαγορεύεται και αυτό είναι σημαντικό ζήτημα, αφού το βασικό αντικείμενο των ποδοσφαιριστών, είναι οι προπονήσεις με μπάλα. Ο Γιάννης Γκιόκας, σε συνεννόηση με τον προπονητή κ. Στοΐλα και το προπονητικό επιτελείο, έχουν την δυνατότητα μέσω της τεχνολογίας και την χρήση προηγμένων εφαρμογών, που διαθέτει ο Πανσερραϊκός, να εποπτεύουν τους παίκτες απο απόσταση χωρίς την παρουσία προπονητών.

Η όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι πολύ δύσκολη για όλο το αγωνιστικό τμήμα, αφού οι παίκτες της ομάδας μας, μόλις συνήλθαν απο την πρώτη αποχή το καλοκαίρι, τα κορμιά τους καταπονήθηκαν απο την παρατεταμένη προετοιμασία και τώρα περνάμε σε δεύτερη αδρανή διαδικασία, ομαδικών προπονήσεων, γεγονός πρωτόγνωρο σε όλους. Στόχος του προπονητικού επιτελείου είναι μόλις επιτραπούν και πάλι οι προπονήσεις, η ομάδα να βρεθεί γρήγορα στην κατάσταση, που ήταν στα μέσα Οκτώβρη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr