Γκιόκας και Καραμπέτσιος δείχνουν τον δρόμο της πρώτης ομάδας στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού!

Γκιόκας και Καραμπέτσιος δείχνουν τον δρόμο της πρώτης ομάδας στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού!

Ένα όραμα πολλών ετών, η επιστροφή των ακαδημιών του Πανσερραϊκού στην ίδια την ομάδα και όχι σε κάποια ακαδημία -πάροχο ποδοσφαιρικής ανάπτυξης- αποτελεί εδώ και ένα μήνα γεγονός. Το επίπεδο λειτουργίας της νέας ακαδημίας του Πανσερραϊκού, αποτελεί τη νέα μεγάλη πρόκληση του διοικητικού διδύμου Κατσαβάκη-Καζία, μετά το ρολάρισμα, που επετεύχθη πιο γρήγορα απο ότι θα περίμενε και ο πλέον αισιόδοξος Σερραίος, στην μεγάλη ομάδα.

Μέχρι στιγμής, ο Πανσερραϊκός, έχει στελεχωθεί με ανθρώπους επιπέδου superleague στις επιτελικές θέσεις, ενώ το τεχνικό επιτελείο δεν πάει πίσω. Το ρόστερ δε, είναι σίγουρα overqualified για το επίπεδο της μεταμφιεσμένης…κατά ΣΥΡΙΖΑ, Γ’ Έθνικής. Η ομάδα προχωρά στις επίσημες διοργανώσεις και περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, για να πατήσει γκάζι και να μην κοιτάξει, ξανά πίσω της, για τα επόμενα 3 χρόνια!

Επειδή η κουβέντα αυτού του άρθρου όμως, είναι οι υποδομές του Πανσερραϊκού, και η στελέχωση τους με επαγγελματίες, που βρίσκονται ήδη στην πρώτη ομάδα, αυτό σημαίνει οτι ο τεχνικός διευθυντής υποδομών, Σάκης Αναστασιάδης, έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Νίκο Νεντίδη και τους άμεσους συνεργάτες του, που θα τους καθοδηγεί και ο ίδιος, στα ανοιχτά γήπεδα της Panserraikos FC-Academy Center στα γήπεδα της Ομόνοιας. Γκιόκας και Καραμπέτσιος αναλαμβάνουν δράση, στα νεαρά ταλέντα των Σερρών, που επιλέγουν την Ακαδημία του Πανσερραϊκού, για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της ποδοσφαιρικής τους πορείας μέχρι της επαγγελματικές κατηγορίες, όπως έκαναν, περίπου οι ίδιοι άνθρωποι, βγάζοντας απο τα σπλάχνα των «λιονταριών» τους Παπάζογλου, Γεωργιάδη, Ανάκογλου και πόσους άλλους.

Κι επειδή, πάντα υπάρχουν οι καλοθελητές κι εμείς αποφεύγουμε τόσο τις «αγιογραφίες», όσο και τους «αφορισμούς», να επισημάνουμε πως οι δημοσιογραφικές μας πληροφορίες λένε, οτι όσο εύκολα γράφεται κάποιος στον Πανσερραϊκό, άλλο τόσο εύκολα ξεγράφεται για να παίξει όπου επιθυμεί…απλά νομοτελειακά θα χάσει. Αφού η πρώτη ομάδα των «κόκκινων», υπόσχεται πλέον πλήρη στήριξη και εσωτερικό scouting, ενώ όλοι οι υπόλοιποι… τυχοδιωκτικές επαφές με ακαδημίες, που ίσως σε στείλουν στις Κ17 ή Κ19 κάποιας μεγάλης ομάδας και μέχρι εκεί.

Τηλέφωνο επικοινωνίας εγγραφών–δοκιμών παικτών/τριων.

Τεχνικός Διευθυντής,  Β΄ Ομάδα, Απόστολος Λιβανός: 694 2855377.

Υπεύθυνος όλων των τμημάτων Ακαδημιών, Γιάννης Κόκκινος: 6934636035

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr