«Γκάζια»…Καζία στα αποδυτήρια του Πανσερραϊκού – Χρηματικό πρόστιμο!

«Γκάζια»...Καζία στα αποδυτήρια του Πανσερραϊκού - Χρηματικό πρόστιμο!

Έξαλλος με την απαράδεκτη συμπεριφορά της ομάδας του Πανσερραϊκού, παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Τάσος Καζίας, που μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα απο τον Απόλλωνα Πόντου, κατέβηκε και μίλησε για πρώτη φορά φέτος στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του και τόνισε σε αυστηρό ύφος, προς όλους, οτι δεν θα ανεχτεί ξανά, φαινόμενα αδιαφορίας, όπως το σημερινό ή άσχημα αποτελέσματα, όπως αυτή η ήττα, απο υποδεέστερες ομάδες, που αντιμετωπίζουν μάλιστα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Η κακή εικόνα της ομάδας, που έμοιαζε να έχει πάει… διακοπές απο το ημίχρονο στον αγώνα με την Καλαμαριά, εξόργισε τον ισχυρό παράγοντα των «κόκκινων», που αποφάσισε να τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο ενός μήνα, όλο το γκρουπ και έθεσε προ των ευθυνών τους, άπαντες… που θα αξιολογηθούν μέσα στον Γενάρη.

Ήδη η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, απέκτησε και θα ανακοινώσει και επίσημα τους Ντιαζ και Στινα τις επόμενες ημέρες, ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες στο στόχαστρο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr