Γιορτή των παιδιών των ακαδημιών στο παιχνίδι Ίκαροι-Ορφέας

Γιορτή των παιδιών των ακαδημιών στο παιχνίδι Ίκαροι-Ορφέας

Αφιερωμένο στα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μπάσκετ των Ικάρων. Οι «κίτρινοι» θα υποδεχθούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 18:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών τον Ορφέα Νέου Σκοπού και θέλουν να δώσουν έναν πανηγυρικό τόνο στην αναμέτρηση, από την μία για να δώσουν έμφαση στην πολύ καλή πορεία της ομάδας (βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με οχτώ νίκες και μόνο μία ήττα) και από την άλλη να ευχαριστήσουν παιδιά και γονείς που δίνουν μια δυναμική στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

 

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών καλούν όλα τα παιδιά των τμημάτων  τους, αγόρια και κορίτσια, αλλά και τους γονείς τους να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Ίκαροι-Ορφεας Ν. Σκοπού.

 

Η είσοδος στον αγώνα για τους αθλητές της Ακαδημίας και για τους γονείς τους θα είναι δωρεάν, τα παιδιά θα πρέπει να είναι στο γήπεδο στις 17:45, να φοράνε οποιαδήποτε στολή – φόρμα – μπλούζα της ομάδος και θα καθίσουν όλα μαζί σε συγκεκριμένο σημείο του γηπέδου. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναψυκτικά, ενώ στο ημίχρονο όλα τα παιδιά (ανά τμήμα και ηλικία) θα συμμετάσχουν σε διαγωνιστικά παιχνίδια με δώρα για τους πρώτους νικητές.  Επίσης στο τέλος του αγώνα θα γίνει κλήρωση για ένα τάμπλετ αλλά και για αλλά δώρα μεταξύ των παιδιών της Ακαδημίας που θα παραβρεθούν στον αγώνα. Μάλιστα από την αρχή της χρονιάς υπάρχει παροχή προς τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας, όπου μόνο αυτοί μπορούν να προμηθευτούν κάρτα διαρκείας της ομάδας  μόνο με 10 ευρώ.

πηγή:ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr