Για 4η διαδοχική χρονιά στο Ρούπελ ο Κηρύκος !

Για 4η διαδοχική χρονιά στο Ρούπελ ο Κηρύκος !

Με τον Νίκο Κηρύκο θα συνεχίσει το Ρούπελ και την αγωνιστική περίοδο 2021-22, καθώς οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και μαζί θα ξεκινήσουν σύντομα και την στελέχωση του ρόστερ.

Σε καλό κλίμα σεβασμού και συνεργασίας ο coach Κηρύκος θα είναι για 4η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας του “οχυρού”, που φέτος μέχρι και τον covid-19 και την νέα διακοπή είχε μετρήσει 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κηρύκο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. 

Ο 38χρονος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά δείγμα της καλής συνεργασίας των δυο πλευρών.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας μετά την επέκταση της συνεργασίας.

”  Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα. Υπάρχει μια καλή επικοινωνία και φέτος θα μπορούσαμε να πετύχουμε πράγματα, αλλά δεν τα καταφέραμε λόγω του covid-19. Αρχικά, ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά αυτή την χρονιά που έρχεται με την υγεία μας να είναι πάνω από όλα και όσον αφορά το Ρούπελ να εμφανιστεί σοβαρό και έτοιμο για τις νέες προκλήσεις. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε “.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr