Για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα του ματς του Άρη Αβάτου με το Σκούταρι!

Για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα του ματς του Άρη Αβάτου με το Σκούταρι!

Κάλεσμα προς όλους τους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισσες να δώσουν δυναμικό παρών την άλλη Τετάρτη στον πρώτο νοκ άουτ αγώνα του Άρη Αβάτου με την Ελπίδα Σκουτάρεως για το Κύπελλο Ερασιτεχνών απηύθυνε η φετινή κυπελλούχος και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης.

 

Το Άβατο μάλιστα ανακοίνωσε ότι με απόφαση του ΔΣ του, η είσοδος θα είναι 5 ευρώ στον συγκεκριμένο αγώνα και τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ γυναίκες και παιδιά ως 15 ετών θα μπουν στο γήπεδο δωρεάν. Καλούνται μάλιστα οι ακαδημίες του νομού να δώσουν το παρών στο γήπεδο.

 

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ μέσα στην Ξάνθη και για αυτό η διοίκηση του Αβάτου ευχαριστεί τον Ερασιτέχνη ΑΟΞ αλλά και τον Ορφέα Ξάνθης για την παραχώρησή του.

 

Παράλληλα ενημέρωσε πως το σχετικό αίτημα της ομάδας προς την ΕΠΟ για αλλαγή ώρας έγινε δεκτό, αφού το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Απριλίου έχει αγώνα και η επαγγελματική ομάδα της Ξάνθης, ενώ σε αυτό το αίτημα συναίνεσαν τόσο η Ε.Π.Σ.Σερρών όσο και η Ελπίς Σκουτάρεως.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr