Για το 3×3 με την ΑΕΠ Κοζάνης ο Πανσερραϊκός!

Για το 3x3 με την ΑΕΠ Κοζάνης ο Πανσερραϊκός!
by

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα την ΑΕΠ Κοζάνης(17:00) για την 13η αγωνιστική της Footbal League, με τους «κόκκινους» να θέλουν να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα εντός έδρας μετά τις νίκες με Τρίγλια και Θεσπρωτό.

Η ομάδα της Κοζάνης είναι «ζημιάρα»…και χρειάζεται προσοχή απο τον Πανσερραϊκό, που καίγεται για το τρίποντο που θα τον κρατήσει σε απόσταση βολής απο την δυάδα! Το μυαλό των παικτών πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένο στο σημερινό παιχνίδι και μόνο.

Οι απουσίες δεν λείπουν ούτε σήμερα για το προπονητικό επιτελείο που διαχειρίζεται κάθε εβδομάδα μια «σπαζοκεφαλιά»…προκειμένου οι παίκτες που θα αγωνιστούν να βρίσκόνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πίντο, Γεωργιάδης, Πέτρου, Γράβας, Τριανταφύλλου και ο Καλί που αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις. Αντίθετα επιστρέφει ο Μαΐκλ Ολαϊτάν μετά απο σχεδόν ένα μήνα και ο Φάμπρι μετά απο ενα δεκαημερο αποχής.

Συγκεκριμένα, η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Γκιόκας, απαρτίζεται απο τους.

Η αποστολή:

Γουναρίδης, Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Κουτσίδης, Ζέρης, Τσόπελας, Ψάλτης, Μαρκιόνι, Κρητικός, Λουφάκης, Μέσι, Μασκανάκης, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Πράντο, Μασκανάκης, Ολαϊτάν, Παπαβασιλείου, Θεοδωρίδης.

Share