Για το καλύτερο ο Ορφέας Ν.Σκοπού σε άλλη μία δύσκολη δοκιμασία

Για το καλύτερο ο Ορφέας Ν.Σκοπού σε άλλη μία δύσκολη δοκιμασία

Με απολογισμό τριών ηττών σε ισάριθμα παιχνίδια ο Ορφέας έχει ξεκινήσει άσχημα την χρονιά και θα πρέπει να μοχθήσει αρκετά για να αντιστρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Έτσι λοιπόν, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής το νεανικό σύνολο του Κώστα Σίσκου θα υποδεχθεί την ΧΑΝΘ σε άλλη μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Και πως να μην χρήζει μεγάλης δυσκολίας το παιχνίδι, αφού παίχτες όπως οι Ακεψιμαϊδης, Πέτροβιτς και Γεωργάκης μπορούν εύκολα να κάνουν την διαφορά σε αυτό το επίπεδο και να πάρουν μόνοι τους παιχνίδια όντας σε καλή ημέρα.

Η ομάδα του Σκοπού θα προσπαθήσει για το καλύτερο στην Κυριακάτικη αναμέτρηση, που θα διευθύνουν οι Ζαχαριάδης και Λάλλα, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 6 το απόγευμα. Αμφίβολος για άλλη μια φορά είναι ο Χατζής , ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr