Για νίκη γοήτρου το Παραλίμνιο κόντρα στον Ηρακλή!

Για νίκη γοήτρου το Παραλίμνιο κόντρα στον Ηρακλή!

Στο ξεκίνημα των μπαράζ ανόδου στην Football League πολλοί πίστευαν πως το ματς της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και τον Ηρακλή θα έκρινε τις θέσεις ανόδου από τον 1ο όμιλο, για αυτό άλλωστε και είχε γίνει κουβέντα για το Δημοτικό γήπεδο Σερρών προκειμένου να φιλοξενήσει τους οπαδούς του “γηραίου”, ωστόσο τελικά δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Η εξέλιξη της διαδικασίας έχει φέρει για τις δύο ομάδες ένας τελείως αδιάφορο ματς την Κυριακή 27/5, ωστόσο αν μη τι άλλο για το Παραλίμνιο είναι μία ιστορική ημέρα.

Ποιος να το φανταζόταν άλλωστε πριν από κάποια χρόνια, όταν ο Απόλλων έκανε την επανεκκίνηση του από το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, ότι θα φιλοξενήσει κάποια στιγμή στο χωριό ένα ποδοσφαιρικό μέγεθος όπως αυτό του Ηρακλή, ασχέτως αν οι καταστάσεις τον είχαν φέρει στην ίδια μοίρα. Πιθανόν κανείς.

Για αυτό λοιπόν και άπαντες στην ομάδα θέλουν αφενός να φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον αντίπαλο, να χαρούν το ματς και απελευθερωμένοι πλέον από το άγχος να επιδιώξουν μια νίκη γοήτρου, την οποία σίγουρα δικαιούνται για την παρουσία τους στα play off, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια η τύχη τους γύρισε την πλάτη.

Άλλωστε στον Απόλλωνα ακόμη ψάχνουν το παρθενικό τους γκολ στην διαδικασία και θα ήταν καλό για την εικόνα της ομάδας να κλείσει μία σεζόν με ντάμπλ και με μία καλή νίκη.

Από την άλλη ο Ηρακλής ο οποίος έχει εξασφαλίσει και την 1η θέση στα play off, ακόμη και με ήττα, έχει ως μοναδικό στόχο την διατήρηση του αήττητου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Παύλος Δημητρίου δεν υπολογίζει και πάλι στους Γουναρίδη, Μερεσιώτη, Μασούρα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Γαϊδαρτζής έχει ένα διάστρεμμα από το ματς με τον Τηλυκράτης και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει, την ώρα που ο Τάκας εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Αναλυτικά και οι διαιτητές: 

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5( 17:00 )

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ 

Διαιτητής: Γιουματζίδης(Πέλλας)

Βοηθοί: Δέλλιος, Ταγκαλίδης(Πέλλας)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ

Διαιτητής: Πάνος(Ηπείρου)

Βοηθοί διαιτητές: Μωυσιάδης, Θανασιάς(Ηπείρου)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr