Για… εκατοστά χάθηκε η πρόκριση στον τελικό του Πανευρωπαϊκού για τον Ζιώγα

Για... εκατοστά χάθηκε η πρόκριση στον τελικό του Πανευρωπαϊκού για τον Ζιώγα

Για λίγα εκατοστά χάθηκε για τον Θοδωρή Ζιώγα (ΓΑΣ Βισάλτης Νιγρίτας) η πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος της σφυροβολίας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου U18 που διεξάγεται στο Γκιορ της Ουγγαρίας (5-8 Ιουλίου).

Ο αθλητής του Πασχάλη Γκουγκούδη, το μεσημέρι της Παρασκευής 6/7, είχε και τις τρεις βολές έγκυρες και μάλιστα η μια ήταν καλύτερη από την άλλη (67.12μ. στην 1η προσπάθεια, 67.50μ. στην 2η και 68.94μ. στην 3η ) όμως κατετάγη 14ος στην γενική κατάταξη των δύο σειρών και έμεινε εκτός του τελικού (προκρίνονταν οι 12 πρώτοι, το όριο για τον τελικό ήταν 72.00μ που έπιασαν μόνο τρεις αθλητές) για μόλις 0,64μ από τον 12ο Πολωνό που έριξε τη σφύρα στα 69.58μ.

Ο Θοδωρής δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα καθώς πριν 15 ημέρες είχε κάνει ρεκόρ με 70.26μ στους αγώνες ρίψεων «Σιθώνεια», όπου είχε κι άλλες δύο βολές πάνω από τα 70.00μ.

 

πηγή:anexartitos.gr

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr