Για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικό το Ρούπελ στην Καβάλα !

Για ένα ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικό το Ρούπελ στην Καβάλα !

         

Α.Ο ΚΑΒΑΛΑΣ  77-45  ΡΟΥΠΕΛ

 

Αγνώριστο Ρούπελ στο δεύτερο ημίχρονο, διασύρθηκε από τον Α.Ο Καβάλας και πάει προβληματισμένο στο εντός έδρας τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα. Οι Σιδηροκαστρινοί που αγωνιζόταν χωρίς τους δυο βασικούς guard, Παπαδόπουλο και Στάσα έδειξαν καλή εικόνα στα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν έκαναν τίποτα σωστά με αποτέλεσμα το σκορ να ξεφύγει για τους Καβαλιώτες, που σίγουρα διέθεταν περισσότερη ενέργεια και πάθος. 

Για ένα ημίχρονο άντεξε το σύνολο του Κηρύκου στην Καβάλα, όπου χωρίς να παίζει καλά αμυντικά, έβρισκε λύσεις στην επίθεση μέσα από καλές επιλογές και το 40-32 του ημιχρόνου έδινε την εντύπωση ότι οι “μπλε” κάτι μπορούσαν να διεκδικήσουν από το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι, όμως στην συνέχεια δεν άφησαν περιθώρια στους “μπλε”, που πραγματοποίησαν κάκιστο δεύτερο μέρος όπου και πέτυχαν μόλις 13 (!) πόντους. Το τελικό 77-45 σίγουρα προβληματίζει τους ανθρώπους του Ρούπελ, αλλά όλοι πρέπει να επικεντρωθούν στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 17-13,40-32,58-38,77-45.

Α.Ο Καβάλας (Καλφόπουλος): Γερασιμίδης 16(4),Καμήλαλης 2,Κοσμίδης 7(1),Νίκολα,
Τσολάκης 10, Παπουτσής 9,Κυριαζόπουλος 7(1),Καρακιλίδης 2,Παπαδόπουλος 4,Αντωνίου 16(2),Χατζηαποστολίδης 6,Χίντρι.

Ρούπελ (Κηρύκος): Ιωαννίδης 2,Χαραλαμπίδης 6(2),Αναστασιάδης 1,Καμπέρης,Ψαρράς 4,Γιαννάτος 16(1),Πολεμαρχάκης 2,Πεχλιβάνος 10,Χριστοφορίδης 4.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr