Γιαννόπουλος: “Θα βγει η χρονιά – Έβαλαν λεφτά Ανδρέου & Κοράκης”

Γιαννόπουλος: "Θα βγει η χρονιά - Έβαλαν λεφτά Ανδρέου & Κοράκης"

Στην ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ μίλησε ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Γιαννόπουλος, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα «λιοντάρια». Σημείωσε ότι οι μόνοι που τρέχουν είναι οι Ανδρέου, Κοράκης και προέβλεψε ότι οι «κόκκινοι» όχι μόνο δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά θα κερδίσουν και την παραμονή. Ο Γιαννόπουλος είπε ακόμα ότι είχε ραντεβού με ενδιαφερόμενους, οι οποίοι είχαν πούρα… λίγο μικρότερα από αυτά του Ψωμιάδη και ανέφερε πως τον ίδιο και τον Λεωνίδα Λεουτσάκο τους χαρακτηρίζουν κούριερ, γιατί γυρίζουν με τα μηχανάκια. Αναλυτικά είπε:
«Ο Πανσερραϊκός θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα. Περιμέναμε μήπως βρεθεί κανείς από αυτούς τους λεγόμενους πελάτες, που εμφανίζονται κάθε χρόνο και λένε: «θέλουμε τον Πανσερραϊκό, τον Άρη», μας έκλεισαν ραντεβού και τελευταία στιγμή είπαν ότι δεν μπορούν και να το αφήσουμε για την άλλη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή ο κύριος Ανδρέου με τον κύριο Κοράκη και κανένας άλλος τρέχουν την ομάδα μόνοι τους. Δεν βρέθηκε κανείς να βοηθήσει και άξιοι συγχαρητηρίων αυτοί οι δύο που κατόρθωσαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Πέρυσι δεν πήραν ούτε ένα ευρώ από τη Football League. Φέτος ευελπιστούμε σα νέα διοίκηση ότι θα πάρουν κάτι ψίχουλα οι ομάδες,
τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε τη διαιτησία και την ασφάλεια των παικτών».
Για τη δήλωση του Κοράκη ότι αδυνατούσε να ανταποκριθεί οικονομικά:
«Τον πίεσε ο κύριος Ανδρέου. Αν πήγαινε η ομάδα στο τοπικό ο πρόεδρος κύριος Νικόλτσιος θα πλήρωνε από την τσέπη του 100 χιλιάδες ευρώ σαν πρόστιμο και άλλα τόσα η ΠΑΕ. Η ΠΑΕ δεν θα τα πλήρωνε και θα τα πλήρωναν οι μέτοχοι. Προκειμένου να χάσουν 100 χιλιάδες από το πρόστιμο και 150 περίπου που είναι ΙΚΑ, Εφορία προτίμησαν να συμμετέχουν και φέτος στο πρωτάθλημα και ο Θεός μεγάλος είναι… Η πόλη των Σερρών έχει μία ομάδα που ήταν το καμάρι στη βόρεια Ελλάδα, τον Πανσερραϊκό, γιατί όταν ήταν ο Πανσερραϊκός οι άλλες ομάδες δεν υπήρχαν. Είχαν μεν ιστορία, αλλά όχι σαν τον Πανσερραϊκό. Τώρα πώς βρέθηκε έτσι η ομάδα… Αυτοί που ανέλαβαν τις τύχες
δεν είχαν τη δυνατότητα να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, γιατί δεν είναι και μεγάλοι επιχειρηματίες. Για μένα είναι όλοι βιοπαλαιστές. Άλλες χρονιές που ήταν κάποιοι πρόεδροι, οι ομάδες έπαιρναν από 500 χιλιάδες ως 1 εκατ. κάθε χρόνο. Καταλαβαίνετε ότι όχι μόνο πρωταθλητισμό, αλλά χίλια δύο πράγματα έκαναν. Τώρα είναι πιο δύσκολα. Ο κόσμος δεν έχει να πάρει εισιτήριο».
Μήπως δεν έχουν γίνει σωστές ενέργειες να προσεγγίσουν τον κόσμο;
«Φέτος βλέποντας ο κόσμος νέα παιδιά θα αγαπήσει περισσότερο την ομάδα από κάθε άλλη χρονιά. Όταν θα παίζουμε εμείς με κάτω των 23 ετών πιστεύω ότι θα έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον και από τις γύρω περιοχές, νέα ταλέντα να θέλουν να παίξουν στον Πανσερραϊκό».
Αγωνιστικά θα τα καταφέρει;
«Ναι, θα τα καταφέρει».
Οικονομικά η χρονιά θα βγει;
«Θα βγει. Θα τρέξει ο πρόεδρος και κάποιες επενδύσεις, κάποιες διαφημίσεις θα φέρει. Έτσι πιστεύω. Και βέβαια είναι υποχρεωμένος. Γιατί να κάνει την πρόεδρο; Για να βγαίνει στις εφημερίδες και την τηλεόραση; Πρέπει να τρέξεις και λίγο».
Οι κ.κ. Κοράκης, Ανδρέου που έβαλαν χρήματα αντέχουν οικονομικά;
«Αντέχουν. Για μένα ως τον Δεκέμβριο αντέχουν. Αφού θα πληρώσουν ΙΚΑ, Εφορία και κάποιες οφειλές στους παίκτες, αντέχουν. Θα βρούμε λεφτά μέσα στη χρονιά».
Προλαβαίνει ο Πανσερραϊκός τις ημερομηνίες;
«Είμαι σε στάση αναμονής να γίνει ρύθμιση στο ΙΚΑ και στην Εφορία, να πάει κάποιος στο αεροδρόμιο και να μου στείλει τις ενημερότητες. Μ’ αυτά που έβγαλε ο κύριος Θωμαΐδης για τις πλαστές ενημερότητες η ΕΠΟ θέλει τις πρωτότυπες. Στο ΙΚΑ έγινε και περιμένουμε και στην Εφορία. Τα δελτία τα έχω και ως τις 20:00 θα βγουν τα δελτία».
Οι παίκτες θα πάρουν χρήματα;
«Πιστεύω ότι Παρασκευή θα πληρωθούν. Αφού έβαλαν οι δύο κύριοι, λεφτά υπάρχουν».
Αν υπήρξε ενδιαφέρον για αγορά της ομάδας:
«Χθες, τα πούρα που συνάντησα ήταν λίγο μικρότερα από αυτά του κυρίου Ψωμιάδη. Όταν βλέπεις και έρχονται στις συναντήσεις με πούρα…».
Για όσους λένε ότι ο Κοράκης δεν θέλει να φύγει:
«Αυτοί που το λένε ας με πάρουν εμένα, να δώσουν 200 χιλιάρικα και να δεις αν δεν τους δώσω την ομάδα. Εγώ, ο Γιαννόπουλος το λέω ανοικτά. Μόλις τα φέρουν για ταμειακή διευκόλυνση στον Πανσερραϊκό, να πληρωθούν και αν υπάρχει 200 ή 1 ευρώ το πληρώνει η διοίκηση. Αυτοί οι αεριτζήδες που έρχονται και λένε θα βάλουν λεφτά, σήμερα τελειώνει η προθεσμία των δελτίων. Θα παίξω εγώ κι εσείς; Οι φίλαθλοι να μην ανησυχούν, ξεκινάμε. Πολλοί με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε «προχώρα, σε στηρίζουμε». Προέχει η ομάδα. Ας βρεθεί ένας να πει ότι με κέρασε μια πορτοκαλάδα αυτά τα χρόνια για τα έξοδα που κάνω. Βγήκαν κάποιοι παλιοί παράγοντες και είπαν ότι έχουν ματώσει για τον Πανσερραϊκό. Ενώ δεν μάτωσαν και είναι αεριτζήδες. Τα τρεξίματα που κάνω, μόνο ο Αναστασιάδης τα ξέρει και ορισμένοι άλλοι. Εγώ και ο Λεουτσάκος είμαστε κούριερ. Μας κοροϊδεύουν όλοι γιατί γυρίζουμε με τις μηχανές. Πάμε στην ΕΠΟ και λένε ήρθαν οι κούριερ».
Θα αλλάξει κάτι στον Πανσερραϊκό;
«Πιστεύω θα αλλάξει. Έχουμε και τη συμπαράσταση των οργανωμένων. Θεωρώ αυτό πουν κάνουν όλοι που ανέχονται και δεν βρίζουν, είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr