Γιαννόπουλος: “Δεν εκφράζει την ΠΑΕ ο κ.Χαλκίδης – Περιμένουμε τον κόσμο του Άρη”

Γιαννόπουλος: "Δεν εκφράζει την ΠΑΕ ο κ.Χαλκίδης - Περιμένουμε τον κόσμο του Άρη"

Θέση για την δήλωση του Παναγιώτη Χαλκίδη πως προτιμά την άνοδο της Λαμίας αντί του Άρη πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και αντιπρόεδρος της Football League Παναγιώτης Γιαννόπουλος μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5, σημειώνοντας πως σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την ΠΑΕ και άπαντες περιμένουν να φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο τον Άρη. Αναλυτικά:

“Ο κ.Χαλκίδης μίλησε σαν φίλαθλος γιατί δεν είναι στο Δ.Σ, είναι ένας μικρομέτοχος. Εμείς σαν διοίκηση, με πρόεδρο τον κ. Νικόλτσιο, αντιπρόεδρο εμένα, μεγαλομέτοχο τον κ.Κοράκη δεν έχουμε εκφράσει καμία άποψη. Εμένα ο Άρης και όλες οι ομάδες με έχουν εκλέξει. Εμείς σαν διοίκηση δε μπορούμε να δυναμιτίζουμε το κλίμα. Για εμένα είναι ανήθικο να χρωματίζομαι και να πω ποιον προτιμώ. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα ανέβει. Εμείς θέλουμε να ανέβει ο Πανσερραϊκός. Αναλάβαμε μία διαλυμένη Ένωση και μας στηρίζουν όλοι. Εμείς θέλουμε να ανέβει το επίπεδο στην κατηγορία. Μπορεί να τα βάλει κανείς με τον Άρη που είναι μία μεγάλη ομάδα; Δεν μπορούμε να κακολογούμε ομάδες με ιστορία. Δεν εκφράζει καμία θέση της ΠΑΕ ο κ.Χαλκίδης. Εμείς είμαστε αγαπημένο σωματείο με τον Άρη, δεν μας φέρθηκαν άσχημα στον πρώτο γύρο, μας φιλοξένησαν καλά και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Όπως παίξαμε με όλες τις ομάδες θα παίξουμε και με τον Άρη”.

Για το γκολ οφσάϊντ στην Λαμία: “Το έδωσε, τι να κάνουμε. Εσκεμμένο, μη εσκεμμένο το έδωσε. Ο Ρονάλντο έβαλε προχθές δύο γκολ οφσάϊντ και δεν είπε κανείς τίποτα. Μας ζήτησε συγνώμη αλλά δεν γυρνάει ο αγώνας πίσω, τι να το κάνεις”.

Για το ματς της Κυριακής: “Θα φιλοξενήσουμε τους φιλάθλους του Άρη κανονικά. Θέλουμε να έρχονται φίλαθλοι στο γήπεδο. Μακάρι να έρθει όλος ο κόσμος του Άρη στις Σέρρες”.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr