Γιαννάτος και Κεμανετζής στα “μπλε” του Ρούπελ και την νέα χρονιά !

Γιαννάτος και Κεμανετζής στα "μπλε" του Ρούπελ και την νέα χρονιά !

Το θέμα προπονητή βρίσκεται στην τελική ευθεία για το Ρούπελ, ωστόσο σήμερα προχώρησε στις 2 πρώτες ανανεώσεις αφού οι Κωνσταντίνος Γιαννάτος και Βαγγέλης Κεμανετζής θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΚΑΣΑΜΑΘ και την νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι δυο παίχτες μαζί με την προσθήκη και του Δαμιανάκου (είναι οι κινήσεις που έχουν επισημοποιηθεί έως τώρα) θα συνθέσουν την θέση “4” του Συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή θα είναι η 5η χρονιά του Κεφαλονίτη, Κώστα Γιαννάτου στο Ρούπελ, ενώ από την άλλη ο Κεμανετζής θα αγωνιστεί στο Σιδηρόκαστρο για 3η χρονιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες του ανανεώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κωνσταντίνος Γιαννάτος και Βαγγέλης Κεμανετζής παραμένουν “μπλε” με τις δυο πλευρές να δίνουν γρήγορα τα χέρια. 

Ο καλός τους χαρακτήρας και το ταλέντο τους, που βοήθησε την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και ακόμη περισσότερο φέτος, στην χρονιά ανόδου, οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας στο να τους ανανεώσουν πρόωρα. Η ευχέρεια τους στις “διπλές” θέσεις δίνει ακόμη ένα συν για την στελέχωση του ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή θα είναι η 5η χρονιά του Γιαννάτου με την φανέλα του Ρούπελ, ενώ για τον Κεμανετζή αυτή θα είναι η 3η χρονιά. 

Κωνσταντίνε και Βαγγέλη, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες !!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr