Γιάννης Δήμου | Ο αθλητισμός είναι προτεραιότητα για τον συνδυασμό ΣΕΡΡΑΣ!

Γιάννης Δήμου | Ο αθλητισμός είναι προτεραιότητα για τον συνδυασμό ΣΕΡΡΑΣ!

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και επι σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Δήμου, που είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Σέρρας του Στέφανου Φωτιάδη, είναι φίλαθλος και καταθέτει την άποψη του για τα αθλητικά δρώμενα στην πόλη των Σερρών:

  • Το κολυμβητήριο της Ομόνοιας

Το θέμα του ημιτελούς, κολυμβητηρίου στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας, το έχουμε ανακινήσει εμείς ως παράταξη τουλάχιστον 3 μήνες πριν, με την τωρινή δημοτική αρχή, να δημιουργεί τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι. Δεσμευόμαστε να το υλοποιήσουμε, την επόμενη μέρα των εκλογών που θα μας βρει νικητές. Η πόλη μας δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει αθλητικές εγκαταστάσεις.

  • Αθλητικές υποδομές

Είμαι πολλά χρόνια στον δήμο και στα κοινά δρώμενα και ως φίλαθλος, θέλω να επισημάνω, οτι δεν γίνεται μια τόσο μεγάλη πόλη να μην έχει επαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις ή να μην κάνει προσπάθεια να αποπερατώσει, οτι προϋπάρχει σε επίπεδο υποδομών. Οι σύλλογοι και οι αθλητές μας, φωνάζουν και με το δίκιο τους, διότι δεν μπορούν να προπονηθούν με αξιώσεις. Αυτό είναι κάτι που έχουμε εντοπίσει με τον υποψήφιο δήμαρχο Στέφανο Φωτιάδη και θα επιμείνουμε στην ολοκλήρωση των αθλητικών έργων και την αξιοποίηση όλων των κονδυλίων γύρω απο τον αθλητισμό. Έχουμε και την γνώση και την θέληση να το κάνουμε.

  • Αθλητικές διοργανώσεις μια πονεμένη ιστορία

Η πόλη μας, δεν πάσχει μόνο απο αθλητικές υποδομές αλλα και απο αθλητικές διοργανώσεις, είχα προσπαθήσει τότε, να καθιερώσουμε κάποια σημαντικά πανελλαδικά τουρνουά στην πόλη μας, αλλά η απουσία και το μαράζωμα των εγκαταστάσεων στο πέρασμα των ετών, αποκαθήλωσαν και τις Σέρρες αθλητικά. Η επόμενη μέρα, στα ΣΕΡΡΑΣ, πρέπει να βρει την πόλη στις επάλξεις, πάνω στον αθλητισμό και να διεκδικήσουμε οτι μπορεί να προσελκύσει τουρισμό και πολιτισμό μέσω των σπορ.

  • Αθλητικός τουρισμός και αυτοκινητοδρόμιο

Ακούω απο πολλούς υποψηφίους άλλων παρατάξεων να πιπιλάνε την καραμέλα του αθλητικού τουρισμού και πως είναι υποχρέωση του δήμου να δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες, ώστε να φιλοξενούμε κόσμο για αθλητικές δραστηριότητες. Η αλήθεια είναι, οτι μόνο το αυτοκινητοδρόμιο καταφέρνει να προσελκύσει πραγματικό αθλητικό τουρισμό, με καταναλωτές που ευχαριστιούνται την πόλη μας και τα μηχανοκίνητα σπορ, σχεδόν όλο τον χρόνο. Θα πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένο σχέδιο πάνω στις υποδομές και τις διοργανώσεις, όπως αναφέρθηκα παραπάνω για να προσελκύσουμε αθλητικούς τουρίστες…και να μην μείνουμε μόνο στα λόγια. Μαζί με τον Στέφανο Φωτιάδη και το επιτελείο του, ερευνούμε ήδη, όλους τους πιθανούς πόρους άντλησης χρημάτων, προκειμένου οι Σέρρες να γίνουν πόλος έλξης αθλητικών δραστηριοτήτων.

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr