Γεωργιανός Νίκος: Η επιστροφή ενός «λιονταριού» στο σπίτι του!

Γεωργιανός Νίκος: Η επιστροφή ενός «λιονταριού» στο σπίτι του!

Την τρίτη του κατά σειρά μεταγραφή, «εσωτερική» αυτή τη φορά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Ο Νίκος Γεωργιανός, 27 ετών με ύψος 1,89 μέτρα, που αγωνίζεται στις θέσεις του shooting guard και small forward, ανήκει στον Πανσερραϊκό εδώ και 9 χρόνια… Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν απείχε από την ενεργό δράση λόγω προσωπικής επιλογής, ωστόσο, μετά τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν στις τάξεις τις ομάδας τόσο σε διοικητικό όσο και προπονητικό επίπεδο, ήταν από τους πρώτους που δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με το «λιοντάρι» στο στήθος.
Ένας «στρατιώτης» μέσα στο γήπεδο επιστρέφει στον αγαπημένο του Πανσερραϊκό με μεγάλη διάθεση, για να θέσει εαυτόν στην υπηρεσία του προπονητή Φώτη Κοκολιού με τη δύναμη, την ενέργεια και την εμπειρία που τον διακρίνουν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr