Γεωργιάδης: «Στόχος η 1η θέση στο πρωτάθλημα»

Γεωργιάδης: «Στόχος η 1η θέση στο πρωτάθλημα»

Ο Πανσεραϊκός πήρε την νίκη με 2-0 κόντρα στον Πιερικό για την 2η αγωνιστική της Football League, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να είναι ο άνθρωπος του αγώνα, καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ για τα «Λιοντάρια»!

Αμέσως μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Κατερινής, ο Γιώργος Γεωργιάδης, στάθηκε στην προσωπικότητα που έδειξε η ομάδα και πως αυτό είναι που έδωσε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πιερικό, ενώ τόνισε πως στόχος του Πανσερραϊκού είναι η 1η θέση στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη:

«Είμαι χαρούμενος. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πήραμε αυτό που χάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Θεωρώ πως είχαμε μια καλή εικόνα, με βάση και την απόχη που είχαμε. Για εμάς τα πανηγύρια θα κρατήσουν σήμερα και αύριο. Από αύριο όμως κιόλας, θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Τα γκολ που πέτυχα σήμερα ήταν μετά από ομαδική δουλειά. Πολύ καλές οι ασίστ αλλά και όλη η ομάδα ήταν καλή. Το ποιος βάζει το γκολ είναι σημαντικό, αλλά η ομάδα είναι πιο σημαντική και αυτό θα κοιτάξουμε να βγάλουμε στην συνέχεια, γιατί στόχος μας είναι η πρώτη θέση και θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλος.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ μικρό και μετά το πρώτο στραβοπάτημα, δεν ήταν καθόλου εύκολο η ομάδα να αντιδράσει και φάνηκε ότι έχουμε προσωπικότητα και στόχους.

Εύχομαι να με έχει ο Θεός καλά, να έχουμε την υγεία μου και όσο αντέχω και μπορώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα και ιδιαίτερα της πόλης μου».

Share