Γεωργιάδης: «Είναι θέμα χρόνου να επανέλθουμε εκεί που αρμόζει στο σύλλογο»

Γεωργιάδης: «Είναι θέμα χρόνου να επανέλθουμε εκεί που αρμόζει στο σύλλογο»

Στην ΕΡΤ Σερρών μίλησε ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού Γιώργος Γεωργιάδης σχετικά με τη νέα χρονιά που είναι προ των πυλών, τους στόχους του Πανσερραϊκού και φέτος αλλά και για τις επόμενες χρονιές, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο προπονητή των «Λιονταριών», Πέτρο Στοΐλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε δημιουργήσει μια καινούργια ομάδα. Μείναμε πολλά παιδιά από πέρυσι. Οι απαιτήσεις όμως ανεβαίνουν, η κατηγορία θα είναι πιο δύσκολη. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει βάλει σωστές βάσεις, βαδίζουμε με σταθερά βήματα και νομίζω είναι θέμα χρόνο να επανέλθουμε εκεί που αρμόζει στο σύλλογο.»

Για την απουσία του κόσμου του από τους αγώνες του Πανσερραϊκού:

«Σίγουρα εμάς δεν μας ευνοεί αυτό, με την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα, γιατί έχουμε μια δυνατή έδρα. Είναι μειονέκτημα να μην έχουμε τους φιλάθλους μας γιατί όλες οι ομάδες ήξεραν ότι όταν έρχονταν να παίξουν στο γήπεδο μας, δύσκολα έφευγαν με καλό αποτέλεσμα. Τώρα χωρίς κόσμο θα είναι πιο εύκολα για αυτούς».

Για τα νέα παιδιά της ομάδας αφού έχει περάσει και ο ίδιος από αυτό το στάδιο:

«Δόξα Τω Θεό ως Νομός Σερρών έχουμε πολλά ταλέντα. Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα προσέξουμε. Είδατε πρόσφατα ότι από την ομάδας μας πήγε στον Ολυμπιακό ο Αποστολόπουλος. Τελευταία βγάζουμε πολλά παιδιά αλλά όλα πρέπει να γίνονται με σωστά βήματα, σωστές υποδομές, τα παιδιά βοηθάνε την ομάδα αλλά και βοηθιούνται μέσα από τον Πανσερραϊκό».

Για τον νέο προπονητή του Πανσερραϊκού, Πέτρο Στοΐλα:

«Ο νέος κόουτς είναι Σερραίος, σίγουρα εγώ δεν μπορώ να τον κρίνω, είναι νωρίς ακόμα. Από την πλευρά μου μπορώ να πω, με την εμπειρία που έχω, ότι βλέπω κάποια πολύ θετικά πράγματα, μου αρέσει το στιλ που θέλει να παίξει η ομάδα, δεν είναι να πάμε μπροστά και ότι βγει. Θέλει να δημιουργήσει, να παίξει από πίσω, έχουμε ένα πλάνο, έχουμε ο καθένας το ρόλο του και θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή».

Το μήνυμα του στον κόσμο του Πανσερραϊκού:

«Αυτό που έχω να πω στον κόσμο του Πανσερραϊκού είναι ότι θα τα δίνουμε όλα. Είναι κρίμα που δεν θα τους έχουμε στην κερκίδα μαζί μας. Κι εμείς στεναχωριόμαστε που δεν θα μας δίνουν ώθηση. Ελπίζω με λίγη υπομονή να περάσει αυτό και ο κόσμος να είναι ξανά κοντά μας».

Share