Γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού ο Νίκος Αβραμάκης!

Γενικός αρχηγός του Πανσερραϊκού ο Νίκος Αβραμάκης!

Αλλαγή γενικού αρχηγού στον Πανσερραϊκό και… επίσημα, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την Παρασκευή την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Αβραμάκη ο οποίος αναλαμβάνει νευραλγικό πόστο στην ομάδα, στην εποχή Χαραλαμπίδη πλέον στην τεχνική ηγεσία.

Μπορεί ανακοίνωση να μην υπήρχε, αλλά ήταν κοινό μυστικό πως ο Δημήτρης Αϊβαζίδης που είχε αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο με την ανάληψη της διαχείρισης της ομάδας από τη νέα διοίκηση, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα είχε αποχωρίσει χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι και του είχε προταθεί διοικητικό πόστο.

Όπως και να έχει ο Νίκος Αβραμάκης ο οποίος ήταν την τελευταία 5ετία γενικός υπεύθυνος των ακαδημιών του Πανσερραϊκού αναλαμβάνει ρόλο, δίνοντας το παρών σήμερα και στην προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού από σήμερα ο Νίκος Αβραμάκης. Γεννημένος 1/5/1966 και με καταγωγή από τη Δήμητρα Σερρών υπηρέτησε πιστά τα τελευταία δέκα χρόνια στον Πήγασο Σερρών, με την τελευταία πενταετία μάλιστα να είναι ο γενικός υπεύθυνος των ακαδημιών. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr